Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε Εκκλησία της Θεσσαλονίκης

Μια είδηση αρκετά σοβαρή, η οποία όμως δεν πρόκειται να πάρει την δημοσιότητα που της αρμόζει, αφορά την έκρηξη από γκαζάκι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 40 Εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, η οποία συνέβη στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι υλικές ζημιές περιορίστηκαν στο εξωτερικό του Ιερού Ναού, αλλά τα πιο σοβαρά βρίσκονται αλλού. Στο ότι δηλαδή, η προσπάθεια καταστροφής ενός Ορθόδοξου Ναού είτε πέρασε στα «ψιλά» των ΜΜΕ είτε «θάφτηκε» τελείως.

Και βεβαίως, καμία Γιαννακάκη και κανένας Δημητράς δεν πρόκειται να ζητήσουν να διερευνηθεί το ζήτημα από την Δικαιοσύνη. Εάν όμως επρόκειτο για κάποια συναγωγή ή κάποιο τέμενος, να φανταστούμε ότι τότε τα «αντιρατσιστικά» αντανακλαστικά τους θα δρούσαν άμεσα;

Και επειδή υποψιαζόμαστε ότι η σχετική « ανάληψη ευθύνης» από τους βλαμμένους στον εγκέφαλο που προέβησαν σε αυτή την ανίερη και βάρβαρη πράξη θα δημοσιευθεί κάποια στιγμή στον γνωστό παρακρατικό διαδικτυακό βοθρότοπο, αναρωτιόμαστε(που λέει ο λόγος…) γιατί δεν θεωρείται αυτός ως ηθικός αυτουργός, από την στιγμή που δημοσιεύει κείμενα που δικαιολογούν και υμνούν τέτοιες(και χειρότερες) πράξεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnes-antichristoi-ebalan-ekrhktiko-mhchanismo-se-ekklhsia-ths-thessa#ixzz5ZJOXjfgg

Exit mobile version