Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Καμαρωτός, καμαρωτός ο Τσίπρας πάει στο Μαράκες να υπογράψει το σύμφωνο για τους πρόσφυγες και την ελεύθερη μετακίνηση αυτών. “Ανθρωπιστής”, “φιλειρηνιστής” και προπάντων υπάκουος ο αριστερός πρωθυπουργός που αντί να πιέσει μαζί με άλλους για την παύση των πολέμων, τους νομιμοποιεί και υπογράφει παγκόσμιο σύμφωνο για να απορροφήσουμε εμείς τις συνέπειες των πολέμων τους. Αμερικάνικες, αγγλικές, γερμανικές και γαλλικές πολυεθνικές βγάζουν εκατομμύρια από τους πολέμους και εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα τους. Αυτή είναι η υποκρισία των αριστερών “ανθρωπιστών”. Ξεφτίλες!

Κ.Ξ.

Ρεπορτάζ STAR για την περιοδεία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Μακεδονία – ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθερη μετακίνηση των προσφύγων που δημιουργούν οι πόλεμοι των πολυεθνικών για τους αγωγούς και τις πετρελαιοπηγές. Ψεύτικος ανθρωπισμός και με το αζημίωτο. Κάνεις πόλεμο, παίρνεις ως λάφυρα όλες τις φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές, εκτοπίζεις εκατομμύρια άμαχους και υποχρεώνεις τους Τσίπρες όλου του κόσμου να υπογράψουν σε ένα χαρτί ότι θα τους σπιτώσουν, θα τους ποτίσουν και θα τους ταΐσουν. Δημιουργική λογιστική και αν τυχόν αντιδράσει κανείς είναι φασίστας και νεοναζί. Διαλύουν τις παραδοσιακές κοινωνίες και φτιάχνουν μίγματα ετερόκλητων όχλων. Μόνος δρόμος αυτός της εθνικής αντίστασης. Ή αυτοί ή εμείς.

Μιχάλης Ρ.

Αλβανοί επιτέθηκαν σε Έλληνες της Νέας Υόρκης που τελούσαν μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα! ΒΙΝΤΕΟ

Τριήμερη περιοδεία του Αρχηγού του τρίτου κόμματος στην Μακεδονία και τα ΜΜΕ δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα. Αν έκανε καμιά βόλτα κανένας παρακρατικός του Ρουβικώνα θα είχαμε δίλεπτα και τρίλεπτα ρεπορτάζ στα κανάλια και ολοσέλιδες καταχωρήσεις στις φυλλάδες. Αυτά τα κανάλια και αυτές οι φυλλάδες μας κάνουν μαθήματα “δημοκρατίας” και μας χαρακτηρίζουν. Στην Ελλάδα του 2018 όλοι αυτοί έχουν κάνει το άσπρο μαύρο και προσπαθούν να μας πείσουν ότι για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή. Ε λοιπόν όχι, δεν φταίει για όλα η Χρυσή Αυγή αλλά εκείνοι που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία 40 χρόνια και τον χρεοκόπησαν ηθικά, πνευματικά και οικονομικά. Η Χρυσή Αυγή έρχεται για να καθαρίσει τις βρωμιές τους στέλνοντας όλους τους υπεύθυνους στην φυλακή. Αυτό είναι μη αναστρέψιμο, ας το χωνέψουν.

Μαρία Τ. 

Ολοκλήρωση της Μακεδονικής περιοδείας του Γενικού Γραμματέως Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-11-dekembriou-2018#ixzz5ZO4YuKFv

Exit mobile version