Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέντε ώρες συνεδρίαση κάνανε οι ΑΝΕΛ για να πούνε ότι στηρίζουν την συγκυβέρνηση των προδοτών της Μακεδονίας μας!

Πέντε ώρες συνεδρίαση κάνανε οι ΑΝΕΛ για να πούνε ότι στηρίζουν την συγκυβέρνηση των προδοτών της Μακεδονίας μας!

Από τις 10:30 το πρωί συνεδρίαζε η εναπομείνασα, ολιγομελής, μετά βίας Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, σχετικά με το ζήτημα της Μακεδονίας μας, υπό την πίεση των δηλώσεων Ζάεφ για μελλοντική διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας στα ελληνικά σχολεία.

Πέντε ώρες περάσανε συνεδριάζοντας οι ΑΝΕΛ και τελικά τι είπανε; Επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά ότι θα συνεχίζουν να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις την συγκυβέρνηση των προδοτών της Μακεδονίας μας, πλην όμως «θα καταψηφίσουν».

Το πρώτο, ότι δηλαδή δεν ρίχνουν την κυβέρνηση, δεν χρειαζόταν να συνεδριάσουν, το βλέπουμε, ενώ όσον αφορά το δεύτερο ας μην ορκίζονται κιόλας, αφού δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο Καμμένος δήλωνε ότι θα… φύγει από την πολιτική αν έρθει μνημόνιο.

Χώρια που ήδη κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ έχουν βγει επισήμως υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, δηλώνοντας ότι θα την υπερψηφίσουν.

Οπότε, τσάμπα λόγια ακόμα και τα περί «καταψήφισης», αφού οι μισοί ΑΝΕΛ θα υπερψηφίσουν και θα κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν ώστε να διατηρήσουν τις υπουργικές τους καρέκλες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pente-wres-sunedriash-kanane-oi-anel-gia-na-poune-oti-sthrizoun-thn-sugkube#ixzz5ZO8EsmUM

Exit mobile version