Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Η χρεωκοπημένη τους δημοκρατία προστάζει ότι αποφασίζουν οι διεθνείς οργανισμοί και ΜΚΟ όπως ο ΟΗΕ και η Ε.Ε. τι θα υπογράψουν οι πουλημένοι πολιτικοί που δυστυχώς μας εκπροσωπούν. Με λίγα λόγια αυτοί που δεν έχουν εκλεγεί ορίζουν την τύχη μας και εμείς πρέπει να το ανεχόμαστε. Είμαστε υπό κατοχή, όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και όλοι οι Ευρωπαίοι. Δυστυχώς οι τραπεζίτες με τους έμμισθους καρεκλοκένταυρούς τους μας διαλύουν τις ζωές προκειμένου αυτοί να αυξήσουν τα κέρδη και την επιρροή τους. Μοναδικά μέσα αντίστασης τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα. Στήριξη στην Χρυσή Αυγή σημαίνει στήριξη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη των Εθνών!

Παναγιώτης Τ.

Νέα τουρκική πρόκληση στην κατεχόμενη Κύπρο

Η πιο μεγάλη απάτη λέγεται “κοινωνικό μέρισμα”. Στην ουσία είναι δωράκι στους αλλοδαπούς, τους ρομά και τους “ευπαθείς” ενώ την ίδια στιγμή εξαιρούνται όσοι νέοι ζουν με τους γονείς τους ή ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται από τα παιδιά τους, οι άνεργοι που έχουν την ατυχία να έχουν ακίνητο στο όνομά τους ή οι φοιτητές. Μας κλέβουν οι συριζαίοι με τους άμεσους και έμμεσους φόρους και μας επιστρέφουν ένα ελάχιστο ποσό από αυτά που περίσσεψαν από τους λαθρομετανάστες και τους “ευπαθείς”. Πληρώνει ο Έλληνας και απολαμβάνει ο αλλοδαπός, αλλά αυτό είναι… καλός ρατσισμός όχι σαν αυτόν της Χρυσής Αυγής που βάζει πρώτα απ΄όλους τους Έλληνες. Ελπίζω σύντομα να βγείτε πρώτο κόμμα και να κυβερνήσετε έτσι όπως πρέπει αυτό τον βασανισμένο τόπο.

Ιωάννα Τ.

Πέντε ώρες συνεδρίαση κάνανε οι ΑΝΕΛ για να πούνε ότι στηρίζουν την συγκυβέρνηση των προδοτών της Μακεδονίας μας!

Αυτό που τους τρόμαξε με τα κίτρινα γιλέκα ήταν ότι το πλήθος των εξεγερμένων δεν άνηκε στους αναρχομπολσεβίκους που ελέγχουν απόλυτα, αλλά ήταν Γάλλοι εργαζόμενοι και νεολαίοι. Γάλλοι που πληρώνουν τα σπασμένα των τζιτζιφιόγκων που τους κυβερνούν και έχουν φτιάξει ένα διεθνιστικό κράτος που καταπιέζει τους γηγενείς. Λογικό είναι κάποια στιγμή να εξεγερθούν και να στραφούν ενάντια στους υπαίτιους. Ανεργία για την μεσαία και την εργατική τάξη και οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και το κερασάκι ανοιχτά σύνορα για να εισέρχεται φθηνό εργατικό δυναμικό. Παρ’ όλα αυτά τα εργοστάσια κλείνουν. Αυτή είναι η “ενωμένη” Ευρώπη τους και αυτήν πολεμάμε.

Β. Κ.

Δανέλλης (Ποτάμι): Δεν είναι κακό να διδάσκονται τα «μακεδονικά» στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-dekembriou-2018#ixzz5ZSWkdKBF

Exit mobile version