Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

40ήμερο μνημόσυνο υπέρ του Εθνομάρτυρα Κωσταντίνου Κατσίφα από την Τ.Ο. Σαλαμίνος

40ήμερο μνημόσυνο υπέρ του Εθνομάρτυρα Κωσταντίνου Κατσίφα από την Τ.Ο. Σαλαμίνος

Μετά από πρωτοβουλία των μελών της Τοπική Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγής Σαλαμίνος και φίλων του κινήματος, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου 40ήμερο μνημόσυνο για τον Εθνομάρτυρα Κωσταντίνο Κατσίφα εκ Βορείου Ηπείρου.

 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς για να προσευχηθεί μαζί με τα μέλη της τοπικής υπέρ της θυσίας του άξιου αυτού Έλληνα. Να σημειωθεί ότι πολλοί ήρθαν από άλλες εκκλησίες του νησιού όπου είχε διαδοθεί το γεγονός.

Η ατμόσφαιρα κατανυκτική, συνεπικουρούμενη με τα λόγια του ιερέα του ναού που κλόνισαν και τις πέτρες της Εκκλησίας έκαναν αυτή την τελετή ακόμη πιο δύσκολη για όλους εμάς. Η μόνη σκέψη που κυριαρχούσε ήταν ότι ο ήρωας του Έθνους μας πέρασε για πάντα στην Αθανασία και αυτή του η θυσία να μην ξεχαστεί αλλά η διάδοση της να γίνει εφαλτήριο για την αναγέννηση του Έθνους μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/40hmero-mnhmosuno-uper-tou-ethnomartura-kwstantinou-katsifa-sthn-salamina#ixzz5ZSXTJG7x

Exit mobile version