Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ρατσιστικά εγκλήματα”: Συνελήφθησαν δύο πακιστανοί για αρπαγή και εκβιασμό 17 λαθρομεταναστών

“Ρατσιστικά εγκλήματα”: Συνελήφθησαν δύο πακιστανοί για αρπαγή και εκβιασμό 17 λαθρομεταναστών

Ακόμη μια περίπτωση αυτού που ο Βύρωνας Πολύδωρας αποκαλούσε ως «εθνικό σπορ των πακιστανών» είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς στην εξιχνίαση μιας ακόμη υπόθεσης παράνομης κράτησης λαθρομεταναστών από φερόμενα μέλη κυκλώματος διακινητών, που ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα από συγγενείς των θυμάτων τους, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους, προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Πακιστάν, 25 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή, εκβίαση και παράνομη διακίνηση.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, έπειτα από καταγγελία που έφτασε στην Άμεση Δράση, αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, όπου εντόπισαν 17 λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές και την Ινδία.

Όπως κατέθεσαν οι ίδιοι, με τη βοήθεια διακινητών μεταναστών είχαν περάσει παράνομα από τον Έβρο στην Ελληνική Επικράτεια και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στο εργοστάσιο, όπου κρατούνταν παρά τη θέλησή τους και με εναντίον τους άσκηση βίας, μέχρι να καταβληθούν τα λύτρα που απαιτούσαν οι δύο συλληφθέντες.

Οι δράστες οδηγούνται στον εισαγγελέα και αναμένεται να παραπεμφθούν σε τακτικό ανακριτή.

Ξανά, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με ανήθικες και παράνομες συμπεριφορές, οι οποίες σαφώς και προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Συμπεριφορές, οι οποίες βεβαίως δεν πρόκειται να απασχολήσουν τους πάσης φύσεως «ανθρωπιστές», «αντιρατσιστές» και λοιπούς «δικαιωματάκηδες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunelhfthhsan-duo-pakistanoi-gia-arpagh-kai-ekbiasmo-17-lathrometanastwn#ixzz5ZSXmmsBH

Exit mobile version