Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι «παραιτείται» στα λόγια ο Καμμένος – Ένα σύντομο ιστορικό του καρεκλοκένταυρου υπουργού που όλο «φεύγει» και πάντα μένει

Πολιτικό ανέκδοτο: Αποκάλεσε τα Σκόπια ως «ΠΓΔΜ» για να πει ότι… δεν αποδέχεται την «Συμφωνία των Πρεσπών»

Με τις τροπολογίες της συνταγματικής αναθεωρήσεως να περνάνε στα Σκόπια, είχαμε άλλη μία δήλωση του… πολύ Πάνου Καμμένου, ο οποίος και πάλι δήλωσε την… μελλοντική παραίτησή του από την θέση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης.

Η νέα δήλωση «παραιτήσεως» του Καμμένου έγινε κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του στην 1η Στρατιά, όπου κυριολεκτικά μεταξύ τυρού και αχλαδίου ο Καμμένος δήλωσε ότι «εάν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την πλευρά της ΠΓΔΜ, εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας όλο το βάρος αυτής της ευθύνης και θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση».

Πέρα από το τραγελαφικό γεγονός ότι ο Καμμένος για να πει ότι δεν αποδέχεται την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ χρησιμοποίησε τον όρο «ΠΓΔΜ», ουσιαστικά αποδεχόμενος την σύνθετη ονομασία, δηλαδή την παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» στους σκοπιανούς, υπάρχει και η διαχρονική αναξιοπιστία ενός προσώπου που παραιτείται περίπου κάθε δύο μήνες.

Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε μερικές μόνο από τις… παραιτήσεις Καμμένου:

6/1/2015: Ο Καμμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ δηλώνει ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική αν δεν κουρευτεί το ελληνικό χρέος.

21/6/2015: Ο Καμμένος δήλωνε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν θα περάσει η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

30/6/2015: Ο Καμμένος δηλώνει σε εκπομπή στον Alpha ότι θα φύγει από την κυβέρνηση και θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση αν κληθεί να ψηφίσει μνημόνιο.

15/3/2016: Ο Καμμένος απειλεί ότι θα παραιτηθεί αν δεν βγει από υπουργός ο Μουζάλας.

28/9/2016: Δηλώνει στον Ιερώνυμο ότι για την Εκκλησία θα… ρίξει την κυβέρνηση.

Όσον αφορά το θέμα της Μακεδονίας μας, ο Καμμένος έχει… ρίξει 5-6 φορές την κυβέρνηση, αλλά και πάλι συνεχίζει να είναι υπουργός στην κυβέρνηση της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην λήξη της θητείας της αυτή η κυβέρνηση τόσο πιο τραγελαφική φαντάζει η στιγμή που ο Καμμένος όντως θα παραιτηθεί δήθεν «για την Μακεδονία μας» και στην πραγματικότητα για να σώσει το πολιτικό του σαρκίο από τον διασυρμό.

Ο Ελληνικός Λαός, όμως, δεν τρώει κουτόχορτο και αντιλαμβάνεται τα στοιχειώδη πολιτικάντικα παιχνίδια και θα στείλει τον Καμμένο στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pali-paraiteitai-sta-logia-o-kammenos-ena-suntomo-istoriko-tou-upourgou-pou#ixzz5ZZWMyG00

Exit mobile version