Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών! Ηχητικό

YouTube Poster

Στο “Ράδιο Έναντι” μίλησε η Βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια, η οποία ξεκαθάρισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζει ούτε ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο τον Ελληνικό Λαό. Άλλωστε, σε όλα τα σοβαρά ζητήματα όπως στο σύμφωνο συμβίωσης ή στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, η ΝΔ ήταν το κόμμα που στήριξε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στην συνέχεια η Συναγωνίστρια μίλησε για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ζάππειο, όπου ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής, η οποία αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους των Αθηνών, καθώς αναγνωρίζουν ότι η μόνη ελπίδα για να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας είναι η Χρυσή Αυγή.

Άλλωστε, η προδοτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το Μακεδονικό ζήτημα αλλά και οι αποτυχημένες οικονομικές πολιτικές που στηρίζονται σε διάφορα τεχνάσματα όπως στην παροχή επιδομάτων, έχουν απομακρύνει τους πολίτες από τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», με αποτέλεσμα να αυξάνονται κατακόρυφα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Η Ελένη Ζαρούλια τόνισε ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην πολιτική σκηνή είναι ραγδαία, παρά τους αποκλεισμούς, τις διώξεις και την τρομοκράτηση των πολιτών που στηρίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-mono-h-chrush-augh-agwnizetai-enantia-sthn-prodotikh-sumfwni#ixzz5Zb6ucqlC

Exit mobile version