Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κόκκινη Χούντα Τσίπρα – Καμμένου διώκει Στρατιωτικούς, επειδή εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους!

Σε διώξεις στρατιωτικών, γιατί εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους για όσα συμβαίνουν γύρω τους, προχωρά η κόκκινη χούντα του αμερικανόδουλου σταλινίσκου Τσίπρα και του άθλιου συνοδοιπόρου Καμμένου!

Έτσι, με επιστολή προς τον αναπληρωτή κομισάριο Άμυνας, κομμουνιστή Πάνο Ρήγα, που απέστειλε η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, θέτει υπόψιν του δημοσίευμα «για φασιστικές αναρτήσεις στρατιωτικών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και του ζητάει ν’ αρχίσει διώξεις.

Το δημοσίευμα έγινε στη φυλλάδα των Ιών από δικηγόρο που «συγκέντρωσε συγκεκριμένα στοιχεία από το facebook και έκανε επίσημη καταγγελία στο ΓΕΣ» χωρίς να αναφέρει υπό ποια ιδιότητα συγκέντρωσε αυτά τα στοιχεία. Σε κάποιες περιπτώσεις δε, αφορά προφίλ συνδικαλιστών!

Ιδού τα κύρια σημεία της «καταγγελίας»:

«Έπειτα από μία σύντομη έρευνα σε ανοιχτά (δημόσια) προφίλ στα facebook στρατιωτικών ήρθα αντιμέτωπος με δημοσιεύσεις που μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν.

Στρατιωτικοί που αμφισβητούν δημόσια τα σύνορα της χώρας, παίρνουν θέση υπέρ κινητοποιήσεων ή και συμμετέχουν σε αυτές, ασκούν απαράδεκτα κριτική στη ανώτερη από αυτούς πολιτική εξουσία…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kokkinh-chounta-tsipra-kammenou-diwkei-stratiwtikous-epeidh-ekfrazoun-ele#ixzz5ZbXTZtil

Exit mobile version