Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί το ΕΣΡ δεν επιβάλλει πρόστιμο σε όσους υβρίζουν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή;

Γιατί το ΕΣΡ δεν επιβάλλει πρόστιμο σε όσους υβρίζουν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή;

Με ένα καυστικό σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Υποστράτηγος ε. α. Χρήστος Μπολώσης καταδεικνύει την υποκριτική στάση του ΕΣΡ, το οποίο δεν επιβάλλει ποτέ καμιά ποινή σε όσους αποκλείουν, φιμώνουν, υβρίζουν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή.

“Κανάλια, ΕΣΡ και νομικοί. Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι ο Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι κλείνει το κανάλι ΑΡΤ λόγω τον δυσβάσταχτου προστίμου (150.000 ευρώ) που τον επέβαλε το ΕΣΡ, επειδή μετέδωσε γκάλοπ για τη δολοφονία τον Ζακ (ένας είναι ο Ζακ).

Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ το ΕΣΡ, που αποδεικνύει έτσι ότι τιμά τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Θα ήταν όμως ακόμη πιο εντάξει εάν έστω «μάλωνε» τα δημοκρατικά κανάλια, τα οποία από το πρωί μέχρι το βράδυ και τρεις φορές την ημέρα προ του φαγητού αποκαλούν «εγκληματική οργάνωση» το τρίτο κόμμα της Βουλής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καταδικαστική απόφαση προκαταλαμβάνοντας έτσι την τυφλή Δικαιοσύνη.

Βέβαια, αυτοί (του ΕΣΡ) είναι νομικοί και ξέρουν καλύτερα, αλλά και αυτοί που προφυλάκισαν τον Ριχάρδο νομικοί ήταν και είδαμε τι έγινε. (Ξέρω, ξέρω: Ο φασίστας, ο έτσι κι ο γιουβέτσι…).”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-to-esr-den-epiballei-prostimo-se-osous-ubrizoun-kai-sukofantoun-thn-c#ixzz5ZgNDey5z

Exit mobile version