Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπουλντόζες του Ράμα στην Χιμάρα ξεριζώνουν τον Ελληνισμό! Ένοχη σιωπή του Τσίπρα παρά τις εκκλήσεις των Βορειοηπειρωτών

Σταματημό δεν έχει ο διωγμός του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού από τους κατσαπλιάδες του αλβανικού κράτους. Και πώς να έχει, όταν η δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα αντιμετωπίστηκε από την ελλαδική (και όχι ελληνική) κυβέρνηση με… «ψυχραιμία» και συνεργασία με τις αλβανικές αρχές για την… αντιμετώπιση των Ελλήνων Εθνικιστών, δηλαδή με τις λίστες Τσίπρα που περιείχαν τα ονόματα των Χρυσαυγιτών.

Ο χάρτης με τις περιοχές που θα αρπάξει το αλβανικό κράτος

Αυτή τη στιγμή στην Ελληνική Γη της Χειμάρρας βρίσκονται οι μπουλντόζες του Έντι Ράμα, οι οποίες ξεριζώνουν αιωνόβια δέντρα πολύ παλιότερα από το αλβανικό κράτος και καταπατούν τις περιουσίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

Πρόκειται για την υλοποίηση της αποφάσεως Ράμα, με την οποία το αλβανικό κράτος αρπάζει με το «έτσι θέλω» περιουσίες Ελλήνων που βρίσκονται στην παραλιακή γραμμή Αυλώνα – Αγ. Σαράντα για να αποδοθούν σε ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες των Τιράνων, που όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ξεπλένουν «μαύρο χρήμα».

Χαρακτηριστική της καταστάσεως είναι η έκκληση ενός Βορειοηπειρώτη, του Μανώλη Ζώτου, σε ελλαδική ενημερωτική ιστοσελίδα: «Οι μπουλντόζες της αλβανικής κυβέρνησης μπαίνουν σε περιουσίες βορειοηπειρωτών που έχουν μεταναστεύσει. Ζητάμε βοήθεια από τη μητέρα πατρίδα. Θέλουν να πάρουν τα φιλέτα της ομογένειας σε Χειμάρρα, Δρυμάδες, Λιβάδι και άλλες περιοχές…»

Ενώ ένας άλλος, ο Χρήστος Γκίνης, σημείωσε: «Δεν φοβόμαστε της μπουλντόζες τους. Φέρνουν μαζί τους και μπράβους. Είναι παράνομοι. Δεν έχουν καμία άδεια για να πραγματοποιούν εργασίες στην περιοχή μας. Τα χώματα αυτά ανήκουν σε εμάς. Είναι η ιστορία μας. Είναι οι ρίζες μας. Στόχο έχουν να μας διώξουν. Αλλά εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε. Εμείς φυλάμε τα οικόπεδα μας.»

Σε όλες αυτές τις πραγματικά δραματικές εκκλήσεις απέναντι σε πολιτικές του αλβανικού κράτους που θυμίζουν την τουρκία του Κεμάλ Ατατούρκ και τις επιχειρήσεις για τον ξεριζωμό της Ελληνικής παρουσίας σε Κωνσταντινούπολη, Μικρασιατικά παράλια και Πόντο, το ελληνικό ΥΠΕΞ απλώς εξέφρασε την… ανησυχία του και δήλωσε ότι θα… παρακολουθεί το ζήτημα.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που με εντολή Καμμένου, τα ελληνικά αεροσκάφη φυλάνε τον αλβανικό εναέριο χώρο και μάλιστα με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, στο οποίο δεν προσφεύγουν οι γραικύλοι για να προστατεύσουν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Η λέξη «ΑΙΣΧΟΣ» είναι πραγματικά λίγη για να περιγράψει την στάση της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mpoulntozes-tou-rama-sthn-cheimarra-jerizwnoun-ton-ellhnismo-upopth-sigh-to#ixzz5ZgOVyvCR

Exit mobile version