Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί οι όψιμοι “μακεδονομάχοι” της ΝΔ σύρθηκαν πίσω από τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής;

Γιατί οι όψιμοι “μακεδονομάχοι” της ΝΔ σύρθηκαν πίσω από τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής;

Στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η αντιγραφή των πάγιων θέσεων της Χρυσής Αυγής για το Σκοπιανό από την πατριδοκάπηλη νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία.

Αρχικά να επισημάνουμε πως το όψιμο ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Μακεδονία μας είναι υποκριτικό, καθώς πρώτη η Νέα Δημοκρατία άνοιξε τον δρόμο στις ανιστόρητες διεκδικήσεις των Σκοπιανών που οδήγησαν στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Επιπλέον, βασική θέση της ΝΔ παραμένει η σύνθετη ονομασία για το κρατίδιο των Σκοπίων, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την ψευτοδεξιά αν παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σφετεριστές της.

Ο λόγος που ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης παριστάνει τον “μακεδονομάχο” είναι επειδή αυτός και το κόμμα του κλονίστηκαν και έλαβαν ισχυρό μήνυμα από την πρόσφατη περιοδεία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Μακεδονία.

Οι Μακεδόνες αγκάλιασαν με θέρμη τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής σε κάθε στάση της περιοδείας του και τα κομματικά τσιράκια της ΝΔ ενημέρωσαν την Πειραιώς πως τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών καλπάζουν.

Σε όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα και αν προχωρήσουν, θα αποτύχουν οικτρά, καθώς ο Ελληνικός Λαός έχει μνήμη και θυμάται τις προδοσίες της ΝΔ στα εθνικά θέματα και αντιλαμβάνεται πως ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται σθεναρά ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-oi-opsimoi-makedonomachoi-ths-nd-surthhkan-pisw-apo-tis-pagies-thesei#ixzz5ZgPoda98

Exit mobile version