Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συριζαίοι βάζουν δωρεάν πούλμαν για να μαζέψουν χειροκροτητές του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

Μπροστά στον κίνδυνο του εξευτελισμού του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη έντρομο το κυβερνητικό επιτελείο ναυλώνει μεγάλο αριθμό πούλμαν προκειμένου να μεταφέρει κλακαδόρους του εθνομηδενιστή και ξεπουλητή της Μακεδονίας ΜΑΣ πρωθυπουργού. Υπάρχει, μάλιστα, και σχετικό μήνυμα που εστάλη σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, το οποίο λέει τα εξής:

«Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτε δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκέντρωση για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο…».

Η καταγγελία έγινε από τον ανεξάρτητο βουλευτή Στάθη Παναγούλη, ο οποίος ως γνωστόν ήταν παλιότερα στον ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζει τα «κόλπα» του. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει «από ό,τι υπολογίζουμε, 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από Αθήνα». Τόλμησε, μάλιστα, να κάνει και μια πολιτική πρόβλεψη, ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές» εκτιμώντας ότι «σε κανένα νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ανεξαρτήτως από τον αριθμό των χειροκροτητών της προδοσίας του που θα μαζέψει ο Τσίπρας για να μην μιλήσει σε άδειο ακροατήριο (θυμηθείτε την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα για το ζήτημα της ονομασίας, όπου παρευρέθησαν μόλις… 11 άτομα), το σίγουρο είναι ότι η λαομίσητη αυτή κυβέρνηση θα εισπράξει στις κάλπες το εκλογικό αντίτιμο της επιχειρούμενης προδοσίας, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-ston-suriza.-epistrateuoun-dwrean-poulman-apo-athhna-gia-na-mazepso#ixzz5ZgQ4pptN

Exit mobile version