Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαμός στο μόρφωμα του ΚΙΝΑΛ: Στα μαχαίρια κλεφτοΠΑΣΟΚ και το απόκομμα της ΔΗΜΑΡ

«Κακό χωριό τα λίγα σπίτια». Η λαϊκή αυτή έκφραση «ταιριάζει γάντι» στα όσα συμβαίνουν στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και στην νέα εκλογική του μεταμφίεση, το ΚΙΝΑΛ, καθώς υπάρχουν σοβαρές διαταραχές του ΠΑΣΟΚ με τον άλλο εταίρο στο εκλογικό αυτό μόρφωμα, δηλαδή την ΔΗΜΑΡ. Έτσι, λοιπόν, «ηλεκτρισμένη» ήταν η συνεδρίαση της Πέμπτης της «επιτροπής ψηφοδελτίων» του Κινήματος Αλλαγής, καθώς προέκυψε εμπλοκή με τις προτεινόμενες υποψηφιότητες από πλευράς της ΔΗΜΑΡ για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του κόμματος -οι Στέργιος Καλπάκης, Δημήτρης Χαλαζωνίτης και Θανάσης Ντέλκος- πρότειναν μια σειρά προσώπων που δεν έγιναν αποδεκτά από την πλειοψηφία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Χρήστου Μέγα στην Άρτα.

Το γεγονός ότι οι προτάσεις ουσιαστικά απορρίφθηκαν οδήγησε στην αποχώρηση των τριών στελεχών από την συνεδρίαση, δείχνοντας έτσι την σαφή ενόχληση του (από)κόμματος που εκπροσωπούν. Τα παραπάνω, δε, λαμβάνουν χώρα, χωρίς ακόμα να έχει κλειδώσει και το τι μέλλει γενέσθαι με την υποψηφιότητα του επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ και βουλευτή Επικρατείας της ΔΗΣΥ Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Την ίδια ώρα, ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, σχολίασε σε κομματική εκδήλωση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν το ΚΙΝΑΛ πιο χαμηλά από το αναμενόμενο. «Για εμάς η εγκυρότερη δημοσκόπηση είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΙΝΑΛ.

Είναι η πραγματική εικόνα και δεν αμφισβητείται», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσβάλλοντας βάναυσα την νοημοσύνη μας, καθώς είναι φανερή η συνεχιζόμενη πολιτική αφυδάτωση του κλεφτοΠΑΣΟΚ και του νέου εκλογικού μορφώματός του, κάτι το οποίο θα διαφανεί στο αποτέλεσμα που θα βγάλουν οι επόμενες κάλπες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chamos-sto-morfwma-tou-kinal.-to-kleftopasok-kai-to-apokomma-ths-dhmar-bris#ixzz5ZgqfkDkX

Exit mobile version