Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περίγελος του Ζάεφ ο πατριδοκάπηλος Καμμένος: “Έχω εμπιστοσύνη στον Πάνο, θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών!”

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο πατριδοκάπηλος Πάνος Καμμένος στρώνει το χαλί για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών δεν το έχουν αντιληφθεί μόνο όλοι οι Έλληνες, αλλά και οι Σκοπιανοί!

Αν ο ζητωπατριώτης πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήθελε να μπλοκάρει την προδοσία των Πρεσπών, θα είχε ρίξει την κυβέρνηση προ πολλού. Δεν το κάνει όμως, γιατί οι εντολές από αμερικανούς και ευρωπαίους τοκογλύφους στους υποτακτικούς είναι σαφείς: Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να περάσει.

Αυτό το έχει καταλάβει καλά και ο Ζάεφ, ο οποίος έχει πάρει τον Καμμένο στο ψιλό. Έτσι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας του δήλωσε: «Έχω εμπιστοσύνη και στον Καμμένο, που είναι επίσης μέρος της κυβέρνησης. Πρέπει να δώσουν την ευκαιρία σε μία τέτοια ιστορική συμφωνία, επειδή η συμφωνία είναι καλή και για τις δύο χώρες, και για τους δύο λαούς. Πιστεύω ότι τα οφέλη θα γίνουν αισθητά τους επόμενους μήνες από την εφαρμογή της. Είμαι πεπεισμένος ότι η εμπιστοσύνη που έχω στον Αλέξη Τσίπρα θα βρει την υλοποίησή της στο Κοινοβούλιο, όπως και εγώ προσπαθώ η εμπιστοσύνη που έχει ο Αλέξης Τσίπρας σε μένα και στην “μακεδονική” κυβέρνηση να βρει υλοποίηση στο Κοινοβούλιο».

Ο Ζάεφ ξεφτίλισε τον Καμμένο, αλλά και τον Τσίπρα αφού μίλησε για “μακεδονική” κυβέρνηση. Όλοι τους λογαριάζουν δίχως τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό και την Χρυσή Αυγή που θα πετάξει αυτήν την προδοτική συμφωνία στον κάλαθο των αχρήστων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/perigelos-tou-zaef-o-patridokaphlos-kammenos-echw-empistosunh-ston-pano-tha#ixzz5ZjMoAejf

Exit mobile version