Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δείτε και συγκρίνετε τις φωτογραφίες: Πώς ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας και πώς ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. Μιχαλολιάκος!

Μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών στην Θεσσαλονίκη ανέβηκε ο Τσίπρας, αλλά ανέβηκε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Συνεπώς, οι εικόνες από αυτές τις επισκέψεις είναι ενδεικτικές της δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών.

Σας παραθέτουμε σχετικώς μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Αριστοτέλους και στην αγορά «ΚΑΠΑΝΙ» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μία επίσκεψη που έγινε άνευ δυνάμεων των ΜΑΤ, χωρίς να… εκκαθαριστεί η περιοχή από υπόπτους εν είδει Στάζι, χωρίς να γίνει τίποτε.

Από την άλλη πλευρά, σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την χθεσινή επίσκεψη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, η οποία – δεν το κρύβουν άλλωστε – έγινε ως απάντηση στην περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Μακεδονία μας.

Οι εικόνες είναι πραγματικά αδιάψευστος μάρτυς και χίλιες λέξεις η κάθε μία!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/adiapseustos-martus-oi-eikones-deite-kai-sugkrinete-pws-anebhke-sthn-thessa#ixzz5ZmJ42LKE

Exit mobile version