Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενδοτική του στάση αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενδοτική του στάση αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών

Η υποκριτική στάση και ο ύπουλος ρόλος της νεοφιλελεύθερης ΝΔ αναφορικά με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά χθες από τα λεγόμενα του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Οι όψιμοι “μακεδονομάχοι” της ψευτοδεξιάς που σύρθηκαν πίσω από τις θέσεις της Χρυσής Αυγής 6 μήνες μετά την υπογραφή της προδοσίας στις Πρέσπες επανέλαβαν πως δεν θα καταργήσουν την προδοτική συμφωνία.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που παραμένει υπέρμαχος της σύνθετης ονομασίας δήλωσε αυτολεξεί από το βήμα του συνεδρίου: “Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε στην επόμενη Βουλή, ούτε ποτέ“.

Όπως αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε ο Μητσοτάκης δεσμεύεται ότι δεν θα κυρώσει, δεν δεσμεύεται ότι θα ακυρώσει! Και αν η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών επικυρωθεί από την Βουλή, αυτός θα την σεβαστεί.

Αυτό εξάλλου είχε δεσμευτεί και στην Süddeutsche Zeitung στις 20 Ιουλίου και από αυτήν την ενδοτική θέση δεν έχει μετακινηθεί.

Επαναλαμβάνουμε πως ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί με δημόσια επίσημη επιστολή του προς όλους πως θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών είναι ΜΟΝΟ ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-den-tha-kurwsei-th-sumfwnia-twn-prespwn-oute-twra-oute-sthn-epomenh-bo#ixzz5ZmKOXCzK

Exit mobile version