Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμμένος: Ποια Μακεδονία; Θα πάω μέχρι τέλους με τον Τσίπρα!

Καμμένος: Ποια Μακεδονία; Θα πάω μέχρι τέλους με τον Τσίπρα!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχει πει ο Πάνος Καμμένος ότι «θα ρίξει την κυβέρνηση για την Μακεδονία». Πόσες και πόσες φορές έχει πει ότι θα παραιτηθεί από το υπουργείο και πάλι «για την Μακεδονία». Τελικά, όπως φαίνεται, ο μόνος για να αποχωριστεί ο Καμμένος την υπουργική καρέκλα είναι με… γερανό.

Μιλώντας χθες ενώπιον της «νεολαίας» του κόμματός του, ο Καμμένος άφησε τους λεονταρισμούς ότι «θα ρίξει την κυβέρνηση» και απεύθυνε έκκληση προς τους πολιτικάντηδες για να τον βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» πρέπει «να μπλοκαριστεί από το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Αυτό, βεβαίως, σημαίνει ότι ο Καμμένος δεν προτίθεται να ρίξει την κυβέρνηση και δεν έμεινε στο υπονοούμενο, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Και για να μην μένει καμία απορία σχετικά με το πόσο μακριά προτίθεται να φτάσει την «βαλίτσα» ο Καμμένος, «προφήτευσε» ότι είναι πιθανόν οι εκλογές να διεξαχθούν μαζί. Κοινώς, θα μείνει σχεδόν μέχρι το τέλος της κυβερνητικής θητείας, κάνοντας «ηρωική έξοδο» γύρω στον Μάρτιο, προσδοκώντας να κοροϊδέψει τους Έλληνες ότι δήθεν «έριξε την κυβέρνηση για την Μακεδονία».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kammenos-poia-makedonia-tha-paw-mechri-telous-me-ton-tsipra#ixzz5ZtYMR4iu

Exit mobile version