Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Γερμανοί εργοδότες συγχαίρουν την Μέρκελ για το προσφυγικό!

Εκπρόσωπος των γερμανικών εργοδοτικών ενώσεων διαπιστώνει ότι η ενσωμάτωση των προσφύγων στην αγορά εργασίας κυλάει καλύτερα του αναμενομένου και δικαιώνει το «θα τα καταφέρουμε» της καγκελαρίου Μέρκελ.

Η περίφημη φράση «Θα τα καταφέρουμε» που είχε πει η Άνγκελα Μέρκελ στο απόγειο της προσφυγικής κρίσης το 2015, με εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες να εισέρχονται στη Γερμανία, είχε γίνει τότε αφορμή για έντονες πολιτικές και κοινωνικές αντιπαραθέσεις.

Σήμερα, τρία χρόνια αργότερα, την αισιοδοξία της Άνγκελα Μέρκελ επιβεβαιώνει ο Ίνγκο Κράμερ, πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γερμανικών Εργοδοτικών Συνδέσμων (BDA). Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Augsburger Allgemeine Zeitung, από τους περισσότερους του ενός εκατομμυρίου ανθρώπους που ήρθαν στη Γερμανία από το 2015, «σήμερα θα έχουμε σύντομα 400.000 με θέση επαγγελματικής εκπαίδευσης και θέση εργασίας».

Σύμφωνα με τον Κράμερ, «πολλοί μετανάστες έχουν γίνει στήριγμα για τη γερμανική οικονομία» και, όπως επισημαίνει, η Γερμανία δεν θα πρέπει να φοβάται την έλευση μεταναστών, ενώ προτρέπει τους πολίτες να δουν τους νεοεισερχόμενους ως στοιχείο εμπλουτισμού. Η Άνγκελα Μέρκελ είχε δίκιο όταν έλεγε ότι «θα τα καταφέρουμε», συμπεραίνει ο Ίνγκο Κράμερ.

Τα συγχαρητήρια των γερμανικών εργοδοτικών ενώσεων στην Μέρκελ για το προσφυγικό αποδεικνύουν πως η μόνη που ωφελήθηκε από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι η γερμανική οικονομική ολιγαρχία της οποίας τα συμφέροντα στην Ελλάδα εξυπηρετούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας τις ίδιες πολιτικές. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-germanoi-ergodotes-sugchairoun-thn-merkel-gia-to-prosfugiko#ixzz5ZtavkQV6

Exit mobile version