Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα «αντανακλαστικά» του πολιτικού συστήματος: Οι βόμβες κατά της Χρυσής Αυγής που… δεν καταδικάστηκαν ποτέ!

Τα «αντανακλαστικά» του πολιτικού συστήματος: Οι βόμβες κατά της Χρυσής Αυγής που… δεν καταδικάστηκαν ποτέ!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κτήριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, προξενώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στο κτήριο του σταθμού.

Η βόμβα ήταν μέσα σε σακίδιο πλάτης και τοποθετημένη στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της λεωφόρου, μπροστά ακριβώς από το κτίριο. Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές κυρίως στους επάνω ορόφους του κτιρίου.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός περιελάμβανε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης και πίσω από την ενέργεια αυτήν «βλέπουν» την αναρχοκομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση «ΟΛΑ».

Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο είχε εκδώσει Δελτία Τύπου, ανακοινώσεις και όλα τα συναφή προκειμένου να καταδικάσει την ενέργεια αυτή.

Κοινή συνισταμένη των δηλώσεων αυτών ήταν ότι το χτύπημα αποτελεί πλήγμα για την δημοκρατία και την πολυφωνία. Ορθόν, αλλά ας δούμε κάποιες περιπτώσεις που το πολιτικό κατεστημένο δεν είδε… «πλήγμα για την δημοκρατία».

19 Μαρτίου 2010: Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» τοποθετεί ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στα τότε γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Σωκράτους στο κέντρο των Αθηνών.

4 Δεκεμβρίου 2012: Η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI)» τοποθέτησε ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Ασπροπύργου της Χρυσής Αυγής.

13 Φεβρουαρίου 2013: Ισχυρός εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετείται και εκρήγνυται στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς.

Επιπλέον αυτών των βομβιστικών επιθέσεων, έχουν υπάρξει εκατοντάδες επιθέσεις κατά στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και άλλες επιθέσεις εναντίον γραφείων της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα την δολοφονία των αδερφών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, στα τότε γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφόρου Ηρακλείο στο Ν. Ηράκλειο.

Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των επιθέσεων ήταν η άρνηση των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» να τις καταδικάσουν, γεγονός που αναντίρρητα δείχνει ότι για όλους αυτούς υπάρχουν «καλές» και «κακές» βόμβες, «καλή» και «κακή» τρομοκρατία.

Μόνο η Χρυσή Αυγή καταδικάζει στο σύνολό της την τρομοκρατία, χωρίς αστερίσκους και χωρίς περιστροφές. Χωρίς να θεωρεί ότι υπάρχει «καλή» και «κακή» βία, αναλόγως τα συμφέροντα.

Όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την βία. Η βία δεν είναι τρόπος να λυθούν τα πολιτικά προβλήματα. Η Πατρίδα έχει πληρώσει πολύ ακριβά τον διχασμό από την αρχαία ακόμα ιστορία. Καταδικάζουμε σαν τρόπο πολιτικής την βία.»

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-antanaklastika-tou-politikou-susthmatos-oi-bombes-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz5Zwiby9rH

Exit mobile version