Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα υπέρ των διεθνών τοκογλύφων στο συνέδριο της ΝΔ

Το ότι η ΝΔ ήταν και παραμένει ένα κόμμα απόλυτα υποταγμένο στις εντολές των ξένων πολιτικών και οικονομικών κέντρων είναι κάτι γνωστό, κάτι το οποίο φροντίζει και η ίδια να μας υπενθυμίζει κατά καιρούς.

Όπως τώρα, στο συνέδριό της, όπου υπήρξε υποδοχή… μεσσία στον υποψήφιο πρόεδρο της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι είναι εκ των πιο ένθερμων εκφραστών των πλέον επιθετικών θέσεων των διεθνών τοκογλύφων κατά της Χώρας μας, είχε ταχθεί υπέρ του Grexit την περίοδο του δημοψηφίσματος, ενώ είχε εκφράσει και την δυσφορία του επειδή έκρινε ότι τα μέτρα της λιτότητας που πήρε η νυν κυβέρνηση θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο σκληρά.

Από κοντά και ο έμμισθος υπάλληλος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής εκ μέρους των αφεντικών του είπε με θράσος ότι «Δεν θα ξεχάσουμε το κλάμα του συνταξιούχου στα ΑΤΜ. Ζήσαμε μαύρες στιγμές με την Ελλάδα να είναι στον προθάλαμο της εξόδου από την Ευρωζώνη. Ποτέ δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθεί αυτό το έργο. Το είδαμε και ξέρουμε πώς τελειώνει. Ποτέ ξανά περιπέτειες, ποτέ ξανά λαϊκισμός, όλοι μαζί για μια ευρωπαϊκή Ελλάδα».

Να του πούμε ότι οι κυβερνήσεις πριν τον (επίσης καταστροφικό) ΣΥΡΙΖΑ έκαναν 13 μειώσεις συντάξεων, κάνοντας τους συνταξιούχους να κλαίνε με «μαύρο δάκρυ», και ότι ο Ελληνικός Λαός «δεν μάσησε» στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων, ασχέτως του ότι οι συριζοανελαίοι φρόντισαν να μετατρέψουν το Υπερήφανο «ΟΧΙ» που αυτός είπε σε ταπεινωτικό «ναι»;

Αυτή, λοιπόν, είναι η ΝΔ, και με το είδος και το ύφος των προσκεκλημένων της δείχνει ξεκάθαρα ότι και αυτή θα κινηθεί ως κυβέρνηση στο γνώριμο πλαίσιο της πλήρους υποταγής στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paralhrhma-uper-twn-diethnwn-tokoglufwn-sto-sunedrio-ths-nd#ixzz5Zy9qko1q

Exit mobile version