Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχείς οι τουρκικές προκλήσεις: Μέσα σε λίγη ώρα είχαμε παραβιάσεις από μαχητικά αεροσκάφη και παράνομη NAVTEX

Κλιμακώνουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι, με νέες παραβιάσεις εθνικού εναέριου χώρου και υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τις νήσους Ανθρωποφάγος, Μακρονήσι και Φούρνους.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:03 μ.μ δύο τουρκικά μαχητικά F-16 και δύο μαχητικά F-4 εισήλθαν στο FIR Αθηνών. Τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά πετώντας στο ύψος 18.000 και 12.500 ποδών αντίστοιχα στις 14:06 πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από τις νήσους Ανθρωποφάγος, Μακρονήσι και Φούρνους.

Επιπλέον αυτού, σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, η Τουρκία, με την NAVTEX 1334/18, δέσμευσε θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πάτμου, Μυκόνου, Ικαρίας, Νάξου και Αμοργού για την πραγματοποίηση άσκησης με πραγματικά πυρά από τις 07:00πμ έως τις 09:00πμ στις 20 Δεκεμβρίου.

Με απέναντί τους το… λιοντάρι τον Πάνο τον Καμμένο που όλο… ρίχνει την κυβέρνηση, οι τούρκοι έχουν πραγματικά ξεσαλώσει, κάνοντας κυριολεκτικά ό,τι θέλουν στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunecheis-oi-tourkikes-proklhseis-mesa-se-ligh-wra-eichame-parabiaseis-apo#ixzz5ZyEdVX2N

Exit mobile version