Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το λυκόφως της νεοαριστερής μυθοπλασίας

Το λυκόφως της νεοαριστερής μυθοπλασίας

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τονίσει άπειρες φορές στο παρελθόν πως η αναδύουσα νεοαριστερά των τελευταίων δεκαετιών, όποιον μανδύα και αν ενδύεται, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η μαριονέτα μιας ελιτίστικης κλίκας που προωθεί την παγκοσμιοποίηση.

H συγκεκριμένη κλίκα που διαφεντεύει τις τύχες ολόκληρων εθνών χειραγωγεί τους λαούς μέσω των κινημάτων ώστε να πραγματοποιήσει τα ανίερα σχέδια της που δεν αφορούν τόσο την κατοχή του πλούτου, αλλά την κατοχή της εξουσίας στα πλαίσια μιας αφροδισιακού τύπου ματαιοδοξίας.

Οι πολιτικές ανακατατάξεις που επιτελούνται κυρίως επί ευρωπαϊκού εδάφους δείχνουν ένα δρόμο αντίθετο προς τα σχέδια αυτής της ελίτ, αλλά και των χειραγωγούμενων πολιτικών μαριονέτων τους. Οι πρόσφατες αναταραχές στη Γαλλία από τα λεγόμενα «κίτρινα γιλέκα», η πολιτική τοποθέτηση των οποίων είναι από θολή έως ανύπαρκτη, δείχνουν τουλάχιστον την αντίθεση του Γαλλικού λαού απέναντι στην πολιτική ενός μέχρι πρόσφατα λαοπρόβλητου προέδρου, πιστό τσιράκι της γνωστής οικογένεια Ρότσιλντ, με τη μακραίωνη πορεία μίσους προς κάθε τι εθνικό, τυφλωμένους από τα ματαιόδοξα σχέδια τους.

Την ίδια στιγμή οι νεοφιλελεύθεροι απανταχού της Ευρώπης, ως πιστοί υπηρέτες της τοκογλυφικής ΕΕ, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την άνοδο του Εθνικισμού, δίνοντας μάλιστα και διορία ως τις ευρωεκλογές να αλλάξει η φυσιογνωμία της ΕΕ, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει εδώ και δεκαετίες. Τα δήθεν δεξιά κόμματα έχουν χάσει προ πολλού το δικαίωμα τους να θεωρούνται εκφραστές της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς.

Στην Ελλάδα ο -με ημερομηνία λήξης- εκτελών χρέη πρωθυπουργού έχει το θράσος να κουνάει το δάκτυλο στην Ιταλία που αντιστέκεται στο ιερατείο των Βρυξελών τολμώντας να απειλεί για το μέλλον της στην ΕΕ, ενώ παράλληλα επεμβαίνει αμφισβητώντας ακόμα και τη βούληση των Βρετανών, να αποχωρήσουν από την ανίερη συμμαχία. Η αμηχανία της νεοαριστερής κυβέρνηση της Ελλάδας (και όχι ελληνικής) είναι εμφανής, εξαιτίας κυρίως της απομυθοποίησης των επιχειρημάτων της πως τα μνημόνια που με ευκολία επέβαλε στην πατρίδα μας ήταν μονόδρομος. Είναι η αριστερά και η εξαφανισμένη σοσιαλδημοκρατία, οι κύριοι υπαίτιοι της διάρρηξης του κοινωνικού ιστού, της ισοπέδωσης των ευρωπαϊκών αξιών και παραδόσεων, της επιδοτούμενης λαθρομετανάστευσης και ο ύπουλος ρόλος τους γίνεται κάθε μέρα πιο ευδιάκριτος από τους ευρωπαίους.

Αποτελεί μέγιστη συμβολή στο ξεσκέπασμα της νεομαρξιστικής πανούκλας ο αγώνας των εθνικιστών στην Ευρώπη με πρωτοπόρο το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή που έδειξε το δρόμο πριν χρόνια. Τα ευρωπαϊκά Έθνη ξυπνούν. Από την παγωμένη Σουηδία μέχρι τον ηλιόλουστο νότο και από την Ισπανία μέχρι της Ουγγαρία υψώνεται πλέον ένα τείχος ενάντια στα δόλια σχέδια των παγκοσμιοποιητών.

Ο μύθος που έπλασε η αριστερά των δικαιωμάτων της κάθε παρακμιακής μειοψηφίας και των κινημάτων χειραγώγησης των λαών καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Ο πανικός των αριστερών φυλλάδων και των ελάχιστων υποστηρικτών τους αποδεικνύεται κάθε μέρα με δημοσιεύματα που βρίθουν ανακριβειών και χολής έναντι σε κάθε τι εθνικό, ενώ την ίδια στιγμή ένας προεκλογικός κρατικό προϋπολογισμός ενισχυμένης εποπτείας προσπαθεί να παγιδεύσει ξανά τους Έλληνες στον παλαιοκομματισμό και τη διαπλοκή.

Μένει στους Έλληνες να δείξουν αν θα είναι και οι ίδιοι πρωταγωνιστές στην προσπάθεια διάλυσης μιας τοκογλυφικής λυκοφιλίας και μέτοχοι στην νέα Ευρώπη των Εθνών που ήδη ανατέλλει.

ΛΙΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-lukofws-ths-neoaristerhs-muthoplasias#ixzz5a2fyUYUu

Exit mobile version