Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πού είναι ο Καμμένος το… λιοντάρι; 107 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου σημειώθηκαν χθες!

Πού είναι ο Καμμένος το… λιοντάρι; 107 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου σημειώθηκαν χθες!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… 107 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου πραγματοποίησαν χθες τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία έκαναν κυριολεκτικά «σουρωτήρι» το Αιγαίο.

Μάλιστα, σε αυτή την επίδειξη ισχύος, οι τούρκοι βαρέθηκαν να περιμένουν το… λιοντάρι τον Καμμένο και έσπευσαν να τον… ψάξουν. Έτσι πραγματοποίησαν παραβιάσεις στις Οινούσσες, έχοντας πληροφορηθεί ότι ο Καμμένος θα είναι εκεί. Του φευγάτου η μάνα, όμως, δεν έκλαψε ποτέ και έτσι ο Καμμένος είχε προλάβει να εξαφανιστεί από την περιοχή.

Καμία έκπληξη δεν προκαλούν όλα τα παραπάνω. Από την μία πλευρά, οι τόσες παραβιάσεις είναι ουσιαστικά η πραγμάτωση στον χάρτη των επιχειρήσεων των τουρκικών δηλώσεων περί «γαλάζιας πατρίδας», του δόγματος που προστάζει τίποτε να μην γίνεται στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να ερωτηθεί πρώτα η τουρκία.

Από την άλλη, οι τούρκοι έχουν απέναντί τους τον Καμμένο, έναν άνθρωπο που δεν πρόκειται να τους δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα και βεβαίως έχουν μια χώρα, την Ελλάδα, που επί δεκαετίες υποεξοπλίζεται ελέω των μιζών του παίρνανε οι πολιτικάντηδες, αλλά και της υστερίας της αριστεράς εναντίον των εξοπλισμών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pou-einai-o-kammenos-to-liontari-107-parabiaseis-tou-ethnikou-enaeriou-chwr#ixzz5a2iVtybL

Exit mobile version