Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής η Χρυσή Αυγή!

Η Νέα Δημοκρατία μετά από πολύ καιρό και βλέποντας έναν ολόκληρο λαό να αντιδρά “θυμήθηκε” με αρκετή καθυστέρηση βεβαίως ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία και έδωσε εντολή στους βουλευτές και τα στελέχη της να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μη θέτουν ζήτημα … ονόματος, παρά μόνον εθνικότητος και γλώσσας, ενώ είναι δεδομένο ότι ο όρος “Μακεδονία” στο όνομα των Σκοπίων τους δίδει και εθνικότητα και γλώσσα! 

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε από το βήμα του συνεδρίου της Ν.Δ.: “Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε στην επόμενη βουλή, ούτε ποτέ”. Μα δεν χρειάζεται να την κυρώσει εάν την έχει ήδη κυρώσει η παρούσα βουλή … Δεν μπορούσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. να πει πολύ απλά ότι ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ;

Στην Χρυσή Αυγή επιτέθηκαν πολλοί “επιφανείς ομιλητές” στο Συνέδριο της Ν.Δ. και την κατηγόρησαν για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοι; Αυτοί που ψήφισαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο του 2015. Αυτά στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα γιατί στην Θεσσαλονίκη σε μία αποτυχημένη συγκέντρωση που είχε τίτλο: «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό», ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou4#ixzz5a36qfaEE

Exit mobile version