Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κρυφά μηνύματα των δημοσκοπήσεων και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κρυφά μηνύματα των δημοσκοπήσεων και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ότι η κοινωνία παραμένει δύσπιστη απέναντι στο εγχώριο πολιτικό σύστημα και ιδίως στα δύο κόμματα εξουσίας είναι κάτι το οποίο καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις, ασχέτως του ότι σε αυτές οι «κύριοι ενδιαφερόμενοι» μένουν στο αν η διαφορά στα δύο πρώτα κόμματα είναι 5 ή 10 μονάδες, αν περνά ο ΣΥΡΙΖΑ  το 20% ή αν η ΝΔ συγκεντρώνει την αυτοδυναμία.

Αυτά τους κατατρέχουν. Στις ίδιες δημοσκοπήσεις, όμως, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία. Ας πάρουμε την πρόσφατη της ALCO, η οποία στο ερώτημα «Μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη, ποιος πιστεύετε ότι μπορεί καλύτερα να αποκαταστήσει τις αδικίες των μνημονίων;», οι απαντήσεις είναι: Τσίπρας 19, Μητσοτάκης 18, Κανένας 55. Στο ερώτημα «Μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη, ποιος πιστεύετε ότι νοιάζεται περισσότερο για εσάς;», οι απαντήσεις είναι: Τσίπρας 21, Μητσοτάκης 20, Κανένας 55.

Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν την απόσταση και την απομάκρυνση των πολιτών από το πολιτικό σύστημα. Καθώς η γενική δυσπιστία διευρύνεται, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καλείται να δώσει πρόσωπο στο χάος, να ονοματίσει τον «κανένα» και να αναλάβει την πρωτοβουλία για την συγκρότηση ενός Μετώπου Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης απέναντι στον εθνομηδενισμό, την πολυπολιτισμικότητα, την μνημονιακή γενοκτονία, την παρακμή και την σήψη.

Σε αυτό το κάλεσμα συστράτευσης και μάχης, κάθε Συνειδητοποιημένος Έλληνας Πατριώτης οφείλει να δώσει βροντερό αγωνιστικό παρόν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-krufa-mhnumata-twn-dhmoskophsewn-kai-h-chrush-augh#ixzz5a3rGqXBe

Exit mobile version