Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ο σύγχρονος θεός το χρήμα. “Καταναλώνεις, άρα υπάρχεις” το ευαγγέλιο της παγκοσμιοποίησης. Μετατρέπουν τους ανθρώπους σε ζόμπι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καλοπέραση, το βόλεμα και η ευκολία. Τα πρότυπα που προβάλλονται στα ΜΜΕ ουδεμία σχέση έχουν με την αρετή, τον ηρωισμό, την εντιμότητα και την ανθρωπιά. Πολύ βολικό γι’ αυτούς εφόσον θέλουν μια ενοποιημένη παγκόσμια αγορά και οι κουτόφραγκοι που μας κυβερνούν σπεύδουν να υιοθετήσουν αυτή την γραμμή. Αποτέλεσμα όλου αυτού οι νεολαίοι στην πλειοψηφία τους να μην έχουν τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να αντισταθούν σε αυτή την νέα τάξη πραγμάτων. Οι καιροί αλλάζουν όμως και οι νεολαίοι λόγω της κρίσεως και της οικονομικής κατάρρευσης αφυπνίζονται και γυρίζουν την πλάτη σε αυτό το κάλπικο σύστημα της κατανάλωσης και της κενότητας. Η ζωή είναι τέχνη και όχι διαδικασία και οι νέοι της Ελλάδος πλέον το γνωρίζουν και αγωνίζονται για την εθνική αξιοπρέπειά τους. Το μέλλον προβλέπεται λαμπρό, το βρώμικο παιχνίδι τους θα τελειώσει.

Λ.Ι.

Βουλευτής του Σύριζα στην γραμμή Ερντογάν από τουρκοεκδήλωση στην Κομοτηνή!

Ετοιμάζονται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πουλήσουν την Μακεδονία (στα χαρτιά, γιατί στην πράξη την έχουν πουλήσει ήδη) και ακόμα κοροϊδεύουν τον λαό για τα “πλεονεκτήματα” της συμφωνίας. Ο Ελληνικός λαός όμως δεν τους πιστεύει όσο και να προσπαθούν να στήσουν φιέστες σε κλειστά γήπεδα με κομματόσκυλα που φορούσαν κόκκινα περιβραχιόνια και έπαιρναν σηκωτούς όσους τολμούσαν να πλησιάσουν, κρατώντας Ελληνικές σημαίες. Αυτοί είναι οι “δημοκράτες” και οι “προοδευτικοί”. Ξεφτίλες αριστεροί.

Ιωάννης Κ.

Πού είναι ο Καμμένος το… λιοντάρι; 107 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου σημειώθηκαν χθες!

Έβαλαν βόμβα στο ΣΚΑΪ και έχει γίνει ο κακός χαμός! Τόσες βομβιστικές επιθέσεις στα γραφεία μας, τόσες επιθέσεις σε μέλη μας, δυο δολοφονίες ούτε τις είδαν ούτε τις άκουσαν οι “δημοσιογράφοι” του συγκεκριμένου καναλιού και των άλλων. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην ουτοπία τους που βαφτίζουν “δημοκρατία”, γιατί έτσι τους βολεύει. Βλέπετε η βία κατά των “κακών φασιστών” είναι καλή και προβλεπόμενη και μόνο την βία κατά των καναλιών και των κομμάτων τους καταδικάζουνε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι απεγνωσμένοι γιατί γκρεμίζεται το σύστημά τους και θα γίνονται αδίστακτοι όσο πλησιάζει το τέλος τους.

Χρήστος Κ.

Συνέντευξη του Συναγωνιστή, Αλέξανδρου Γέροντα, στο περιοδικό της Ελληνικής Νεολαίας, την «Αντεπίθεση»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-19-dekembriou-2018#ixzz5a4vpky1h

Exit mobile version