Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Στουτγάρδη – Παρουσία Γ. Επιτήδειου σε εκδηλώσεις Βορειοηπειρωτών και δανειοληπτών

Συναγωνιστές από την Πάτρα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ι. Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και παρέστησαν στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στο Αίγιο και τίμησαν την μνήμη του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης οι συναγωνιστές πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στους κεντρικούς δρόμους του Αιγίου αφιερωμένη στον τελευταίο Εθνομάρτυρα που πότισε με το αίμα του την μαρτυρική Γη της Βορείου Ηπείρου.

Συναγωνιστές της Γερμανίας έδωσαν το παρόν στο Μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα στην Στουτγάρδη.

Σε εκδήλωση για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή βρέθηκε ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Επιτήδειος εκπροσωπώντας τη Χρυσή Αυγή, προσκεκλημένος των Βορειοηπειρωτικών Σωματείων τα οποία και τη διοργάνωσαν. Η εκδήλωση είχε ως στόχο να καταδειχθεί η καταπίεση που υφίσταται η εθνική Ελληνική μειονότητα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις της Αλβανίας και να τιμηθεί η Μνήμη του Ήρωα και Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα τον οποίον εκτέλεσε εν ψυχρώ το καθεστώς Ράμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των αλβανικών κυβερνήσεων διαχρονικά. Αποκορύφωμα του αλβανικού μισελληνισμού η εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις αλβανικές αρχές. Η παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προκάλεσε θετικά σχόλια από τους παρευρισκομένους και αποδεικνύει την αποδοχή και αναγνώριση της προσφοράς του Εθνικιστικού Κινήματος στον αγώνα για την προστασία των δικαιωμάτων εθνικής Ελληνικής μειονότητας της  Αλβανίας.

Όπως φάνηκε σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τους συμμετέχοντες, αναγνωρίζεται και εκτιμάται η συνεπής στάση της Χρυσής Αυγής και η στήριξη της στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Άλλωστε, η Χρυσή Αυγή τόσο στο εθνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έχει μεγάλο αριθμό παρεμβάσεων για ζητήματα που αφορούν τη Βόρειο Ήπειρο, αλλά και συνεχή παρουσία σε κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας.

Το Σύλλογο Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος επισκέφθηκε εκπροσωπώντας τη Χρυσή Αυγή, ο Στρατηγός Γ. Επιτήδειος. Ενημερώθηκε διεξοδικά από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χαράλαμπο Περβανά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο δανειολήπτης και ο καταναλωτής στην ελληνική κοινωνία. Ο Στρατηγός ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου ότι από τη Χρυσή Αυγή θα γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Από την πλευρά του ο κ. Περβανάς τόνισε ότι είναι σημαντικό οι ευρωβουλευτές να στέκονται, έμπρακτα, στο πλευρό των Ελλήνων δανειοληπτών και καταναλωτών και ευχαρίστησε τη Χρυσή Αυγή για το ειλικρινές ενδιαφέρον της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn738#ixzz5a8Y1Y6xF

Exit mobile version