Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «Καθημερινή» της ΝΔ μιλά για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα και αποκαλύπτει τις προτάσεις συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προς το «Ουράνιο Τόξο»!

Στην ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα αναφέρεται αρθρογράφος της προσκείμενης στην ΝΔ «Καθημερινής».

Ο Διονύσης Γουσέτης, με το κείμενό του με τίτλο «Η ανύπαρκτη μειονότητα», προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στους σκοπιανούς, οι οποίοι βεβαίως και υποστηρίζουν ότι υπάρχουν «μακεδόνες» και στην Βόρεια Ελλάδα, ανεξαρτήτως των τακτικισμών που τώρα ακολουθούν για να μπορέσουν να αποκτήσουν το πολυπόθητο «Μακεδονία» στην επίσημη ονομασία τους.

Κάποιο άλλο σημείο, όμως, του κειμένου του Γουσέτη έχει ενδιαφέρον ως προς τις παλαιότερες κινήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα στενά κομματικά συμφέροντά τους, έφτασαν στο αντεθνικό σημείο να επιζητήσουν την συνεργασία του φιλοσκοπιανού μορφώματος «Ουράνιου Τόξου»! Γράφει χαρακτηριστικά ο Γουσέτης:

«…τα κόμματα εμπορεύονται υποκριτικά τα αισθήματα των “απλών ανθρώπων” για να ψηφοθηρήσουν. Χαρακτηριστικό δείγμα: στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 τα τότε δύο μεγάλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) επιζητούσαν κρυφά συνεργασία με το μειονοτικό “Ουράνιο Τόξο”, που δημόσια κατήγγελλαν!».

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο, ώστε να γίνει αντιληπτή η αντεθνική στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά επί της ουσίας και ολόκληρου του πολιτικού προσωπικού του «Συνταγματικού τόξου», στην προδοσία (και) κατά της Μακεδονίας ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kathhmerinh-ths-nd-mila-gia-makedonikh-meionothta-sthn-ellada-kai-apokalu#ixzz5a8a9NKNW

Exit mobile version