Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ως… «Μακεδόνες» αποκάλεσε τους σκοπιανούς η Χριστοδουλοπούλου μέσα στο Κοινοβούλιο

Εάν ξεχώρισε κάτι από την ομιλία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στην Βουλή, ήταν το ότι αποκάλεσε τους σκοπιανούς ως… «Μακεδόνες» μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η «κυρά Τασία», μετά την… φοβερή ανακάλυψη ότι οι λαθρομετανάστες «λιάζονται», τώρα προβαίνει και σε χάρισμα εθνικότητας στους σκοπιανούς, τους οποίους αποκάλεσε ευθέως ως «Μακεδόνες», κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για «λάθος εκ παραδρομής», αλλά για συνειδητή τοποθέτηση, βλέποντας το σύνολο της συγκεκριμένης δήλωσης.

Να την… χαίρονται οι «πατριώτες» του «Συνταγματικού τόξου» την συνοδοιπόρο των σκοπιανών, που τους χαρίζει την ιδιότητα των «Μακεδόνων».

Όσο για το άλλο που είπε, το ότι δηλαδή «η ακροδεξιά στο 8% είναι καθηλωμένη», της συνιστούμε από τώρα… ψυχραιμία για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών. Τότε που θα δει το ποσοστό της «ακροδεξιάς» ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα… καθηλωθεί η ίδια στην καρέκλα από το σοκ που θα πάθει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ws-makedones-apokalese-tous-skopianous-h-christodoulopoulou-mesa-sto-koinob#ixzz5a8aPs4wo

Exit mobile version