Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εκλογές που έρχονται, ο Μητσοτάκης (που δεν πείθει) και ο… Κανένας

Οι εκλογές που έρχονται, ο Μητσοτάκης (που δεν πείθει) και ο… Κανένας

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός”

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή όλων των εκλογικών αναμετρήσεων μέσα στο 2019. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει ημερομηνία λήξης που θα επιλέξει η ίδια και η Νέα Δημοκρατία άνοιξε χθες τις πύλες του Metropolitan Expo για το συνέδριό της και στο οποίο για να προσελκύσει κόσμο, συμπεριέλαβε από συναυλίες μέχρι…. εκθέσεις αυτοκινήτων.

Με τα 16 από τα 17 μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔ να πρόσκεινται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κανένας το τελευταίο διάστημα δεν έδωσε σημασία στην διεξαγωγή του συνεδρίου. Ούτε καν μέσα στην Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα οδηγείται στις εκλογές με την βεβαιότητα της νίκης, την οποία δεν εξασφαλίζει κάποιο εθνωφελές πρόγραμμα, αλλά η απελπισία του κόσμου μετά την τετραετή διακυβέρνηση της χώρας από την Αριστερά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πείθει. Ακόμα και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, έρχεται δεύτερος στην προτίμηση του πρωθυπουργού, πίσω από τον… Κανένα που σταθερά προηγείται των Τσίπρα και Μητσοτάκη. Υπάρχουν όμως και χειρότερα ευρήματα στα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

Για παράδειγμα, σε πρόσφατη έρευνα που παρουσίασε τηλεοπτικός σταθμός, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Μητσοτάκη στο ερώτημα «Ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα την διαπλοκή»… Τι σημαίνει αυτό; Ότι η μεγάλη πλειοψηφία όσων θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, θα έχουν ως κριτήριο την (υπόσχεση) χαμηλότερης φορολόγησης και όχι την ελπίδα μιας κυβέρνησης που θα χτυπήσει την διαπλοκή. Όμως με την διαπλοκή να σέρνει τον χορό και μέσα στα ίδια μνημονιακά πλαίσια τίποτε δεν θα αλλάξει.

Βάλτε στην εξίσωση και το γεγονός ότι η ΝΔ συναγωνίζεται στον εθνομηδενισμό ακόμα και τους Συριζαίους: Η πρόσφατη συμπόρευση στο «Σύμφωνο Μετανάστευσης» είναι απλώς η κορυφή ενός παγόβουνου που μέσα του κλείνει όλο τον εθνομηδενισμό της ΝΔ. Μαζί στα μνημόνια, μαζί στην ψήφιση του ισλαμικού τεμένους, μαζί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας («Το όνομα δεν είναι πρόβλημα… Θα ξεχαστεί», είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!), μαζί στην καταδίκη των μαθητικών καταλήψεων, μαζί στα hotspot, στις ΜΚΟ και στην «αλληλεγγύη», μαζί υπέρ της «τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», μαζί στην παθητική στάση για το Βορειοηπειρωτικό, μαζί στον… σεβασμό των «αγώνων της αριστεράς» και τόσα ακόμη!

Στο τέλος πραγματικά, ξεχωρίζεις τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα μόνο από την… γραβάτα γιατί σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που καίνε τους Έλληνες πατριώτες, δεν βλέπεις φως πουθενά. Και εκεί έρχεται ο… Κανένας. Ο Κανένας που πρέπει να γίνει ο… Ένας για να σωθεί η χώρα από τους κόκκινους και γαλάζιους κομμουνιστές και να σταματήσει την παρακμή.

Τον ρόλο αυτό μπορεί να τον διεκδικήσει μονάχα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί μόνο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολεμάει με μίσος, το σύστημα της διαπλοκής. Όλους τους άλλους, τους έχει του χεριού της, είτε ως αναπόσπαστο κομμάτι της, ως σάρκα εκ της σαρκός της, είτε γιατί κουβαλάνε πάνω τους… αμαρτίες κάθε είδους που τους καθιστούν υποχείρια της διαπλοκής. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η δυσωδία είναι το ίδιο αποπνικτική. Γι’ αυτό λοιπόν… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ekloges-pou-erchontai-o-mhtsotakhs-pou-den-peithei-kai-o-kanenas#ixzz5a9VbwGJd

Exit mobile version