Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξέφυγαν εντελώς οι συριζαίοι: Θέλουν πλήρη ένταξη όλων των «μεταναστών και προσφύγων»!

Το πώς αντιλαμβάνονται την Ελλάδα του μέλλοντος οι κάθε είδους εθνομηδενιστές, κοσμοπολίτες και λοιποί οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, περιγράφεται σαφέστατα σε κείμενο του Πάνου Τριγάζη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο τιτλοφορείται: «“Όχι” στη μεταναστοφοβία» και αναφέρει, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής:

«Σήμερα η Ελλάδα έχει πληθυσμό έντεκα εκατομμυρίων, εκ των οποίων περίπου το 10% είναι μετανάστες πρώτης ή δεύτερης γενιάς. Ορθότατα η σημερινή κυβέρνηση επιδιώκει την έξοδο από το περιθώριο του μεγάλου αυτού κομματιού του πληθυσμού, ιδιαίτερα των παιδιών των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ και συχνά είναι πιο Έλληνες από τους Έλληνες.

Η ένταξη των μεταναστών με όλα τα δικαιώματά τους, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και πολιτικά, είναι προς όφελος της πατρίδας μας με πολλούς τρόπους. Εργαζόμενοι νόμιμα οι μετανάστες ενισχύουν και το πολύπαθο ασφαλιστικό μας σύστημα, ενώ κάνουν δουλειές που εμείς πλέον δεν “καταδεχόμαστε”.

Οφείλω να αναφερθώ και στη δημογραφική διάσταση. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΗΕ, με τους σημερινούς ρυθμούς ο πληθυσμός της Ελλάδας θα είναι 10,7 εκατομμύρια το 2030 και 9,4 εκατομμύρια το 2050. Με τέτοιες προβλέψεις για την πληθυσμιακή συρρίκνωση της χώρας μια πραγματικά εθνική πολιτική θα έπρεπε να επιδιώκει όχι μόνο την πολιτογράφηση των μεταναστών δεύτερης γενιάς, αλλά και την πλήρη ένταξη όλων των μεταναστών και προσφύγων».

Αφήνοντας στην άκρη τις υπόλοιπες μπουρδολογίες του, η τελική πρόταση του Τριγάζη για «πλήρη ένταξη όλων των μεταναστών και προσφύγων»(!) είναι «όλα τα λεφτά» (για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση, η οποία σίγουρα αρέσει στους συριζαίους) και δείχνει το πως ονειρεύονται την Ελλάδα του μέλλοντος. Μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών χωρίς κανένα Εθνικό, Θρησκευτικό, Πολιτιστικό δεσμό μεταξύ τους, μια πρώην Χώρα που θα έχει μετατραπεί σε χώρο, έναν ετερογενή πληθυσμό που θα έχει αντικαταστήσει τον Ομοιογενή Λαό της.

Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές και η πολιτική τους έκφραση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορούν και θα σταθούν εμπόδιο σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο που τυχόν πραγματοποίησή του θα σήμαινε τον θάνατο του Ελληνικού Έθνους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jefugan-entelws-oi-surizaioi-theloume-plhrh-entajh-olwn-twn-metanastwn-kai#ixzz5aDmQJnqV

Exit mobile version