Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H. Παναγιώταρος: Η κιμαδοποίηση της παγκοσμιοποίησης τελειώνει – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο Βουλευτής τόνισε ότι ο όρος λαθρομετανάστης χρησιμοποιείται επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ελληνική Αστυνομία, κυβερνητικά έγγραφα κ.α. ενώ ο όρος αναφέρεται στον Ποινικό Κώδικα και στο λεξικό της Νεοελληνικής Γλώσσας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για τις τροπολογίες ανέφερε ότι στην ουσία διευκολύνει την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, των δουλέμπορων και των εμπόρων ναρκωτικών που εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες εντός των “hot spots” αλλά και στην μητροπολιτική Ελλάδα. Σε έξι άρθρα προσπαθούν να νομιμοποιήσουν όλες αυτές τις παράνομες δραστηριότητες.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σημείωσε ότι παρόλο που ο Τσίπρας έτρεξε να υπογράψει το Σύμφωνο για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, όλα τα μεγάλα σοβαρά κράτη την απέρριψαν άρα και είναι εκ προοιμίου άκυρη. Η κιμαδοποίηση της παγκοσμιοποίησης τελειώνει!

Κλείνοντας έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι με μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής όλοι οι λαθρομετανάστες που παράνομα νομιμοποιήθηκαν και απέκτησαν αστικά και πολιτικά δικαιώματα θα ελεγχθούν από την αρχή, ενώ θα καταργηθούν οι ανεξέλεγκτες δράσεις των ΜΚΟ και οι ρατσιστικές παροχές υπέρ των λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-h-kimadopoihsh-ths-pagkosmiopoihshs-teleiwnei-binteo#ixzz5aEy7dSUF

Exit mobile version