Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη: Η Χρυσή Αυγή ξεπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο της Αθήνας!

Αποκάλυψη: Η Χρυσή Αυγή ξεπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο της Αθήνας!

Τον πανικό στον οποίο βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές επισήμανε χθες από βήματος Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος θα διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας με την “Ελληνική Αυγή”.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης αποκάλυψε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε τόσον καιρό το… θύμα, στο οποίο θα έδινε το χρίσμα για να κατέβει στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, καθώς γνωρίζουν καλά και από μετρήσεις που έχουν διεξάγει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πίσω από την Χρυσή Αυγή στην Πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη:

“Θα πάμε, όμως, σε ευρωεκλογές τον Μάιο, που η Χρυσή Αυγή ασφαλώς και θα ξαναείναι η τρίτη πολιτική δύναμη και θα έχει διψήφια ποσοστά, θα είναι πολύ πάνω από το 10%.

Και να κλείσω με αυτό. Έχουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Εις ό,τι αφορά τον Δήμο Αθηναίων, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή μου έκανε την τιμή να τον εκπροσωπώ, να είμαι εγώ υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αθήνας και θέτω ένα ερώτημα, κλείνοντας: Τι θα γίνει με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ; Περιμέναμε κάτι μήνες να ακούσουμε ποιος θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο της Αθήνας. Πετάχτηκε σήμερα ένα όνομα. Αργήσατε, φοβηθήκατε, γιατί -θα κάνω εδώ μία αποκάλυψη- έχετε ήδη μετρήσεις και βλέπετε σ’ αυτές τις μετρήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι κάτω από τη Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή περνάει τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Αυτό θα καταγράφει στην κάλπη στις 26 Μαΐου και θα είναι πολύ μεγάλο το μήνυμα, το οποίο θα δώσει τεράστια άνοδο στον Λαϊκό Σύνδεσμο σε εθνικό επίπεδο. Θα περάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτεύουσα της Ελλάδος στις προσεχείς εκλογές. Θα εξοντώσουμε αρχικά τον εθνομηδενισμό της Αριστεράς, για να πάμε εν συνεχεία να αναμετρηθούμε σε μία τελική αναμέτρηση με τον εθνομηδενισμό της ψευτοδεξιάς, που είναι εξίσου επικίνδυνος και επιζήμιος για την Πατρίδα.

Μόνο με μία εθνική πατριωτική κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θα υπάρξει ανεξάρτητη εξωτερική και οικονομική πολιτική, θα μπορέσει η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί απόλυτα, προς όφελος του λαού της, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της, θα  μπορέσει η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να γίνει κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-h-chrush-augh-jeperna-ton-suriza-ston-dhmo-ths-athhnas#ixzz5aF2PNbu5

Exit mobile version