Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Interpol: Ο Ισλαμικός τρόμος απλώνεται και πάλι πάνω από την Ευρώπη!

Interpol: Ο Ισλαμικός τρόμος απλώνεται και πάλι πάνω από την Ευρώπη!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της Interpol, ένα νέο κύμα ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων αναμένεται να πλήξει σύντομα την Ευρώπη, αφού πέρα από τα «προσφυγάκια» που συνεχίζουν να συρρέεουν σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο, έχουμε τις αποφυλακίσεις παλαιών στελεχών του Ισλαμικού Κράτους.

«Σε πολλά μέρη του κόσμου… αυτές οι γενιές πρώιμων υποστηρικτών, πρώιμων τρομοκρατών θα αποφυλακιστούν τα επόμενα χρόνια», δήλωσε.

Οι αποφυλακίσεις αυτές μπορεί να επιφέρουν μια δεύτερη εκδοχή του Ισλαμικού Κράτους «ISIS 2.0», προειδοποίησε.

«Με τον ISIS ηττημένο γεωγραφικά, αυτά τα άτομα είτε θα αποπειραθούν να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές στην νοτιοανατολική Ασία ή Αφρική, ή να περιμένουν στην Ευρώπη για να εξαπολύσουν επιθέσεις», προέβλεψε ο Στοκ.

Είναι σαφές πως ο ισλαμικός τρόμος όχι μόνο δεν τέλειωσε στην Ευρώπη, αλλά ένα νέο κύμα επιθέσεων έρχεται. Αυτό δεν πρόκειται να λήξει ποτέ, ιδιαιτέρως από την στιγμή που τα σύνορα της Ευρώπης είναι ξέφραγο αμπέλι και μάλιστα με την σφραγίδα του ΟΗΕ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης, που δεν είναι κορόιδα των «ανοιχτών συνόρων» τελούν υπό πλήρη ασφάλεια απέναντι σε αυτή την λαίλαπα που σαρώνει ολόκληρη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/interpol-o-islamikos-tropos-aplwnetai-kai-pali-panw-apo-thn-eurwph#ixzz5aJYILail

Exit mobile version