Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Ας πει κάποιος στον τραγικό υπουργό Άμυνας ότι οι τούρκοι ουδέποτε έκαναν “ψευτοτσαμπουκάδες” στο Αιγαίο. Πέραν των συνεχών παραβιάσεων η χώρα μας μετρά νεκρούς από τους δήθεν “ψευτοτσαμπουκάδες” που επικαλείται ο Καμμένος. Ξεχνά ο δήθεν πατριώτης τον Κωνσταντίνο Ηλιάκη; Ξεχνά τους τρεις νεκρούς αξιωματικούς των Ιμίων; Τον Γιώργο Μπαλταδώρο; Όλα αυτά είναι ψευτοτσαμπουκάδες για τον Καμμένο, τον ψευτοϋπουργό των νταβατζήδων και μιας πέρα για πέρα προδοτικής συγκυβέρνησης.

Κωνσταντίνος Ν.

Αποκάλυψη: Η Χρυσή Αυγή ξεπερνά τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο της Αθήνας!

Αυτές τις ημέρες στην βουλή από όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, δεν άκουσα πραγματικά τίποτα διαφορετικό. Πετάνε όλοι τους κατά την διάρκεια της ομιλίας τους κάτι περί επικράτησης του φασισμού και πως πρέπει να πολεμηθεί, κάτι για άνοδο της ακροδεξιάς και καθώς φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο ούτε ο προϋπολογισμός, ούτε η Συμφωνία των Πρεσπών παρά μόνο να μην επικρατήσει η Χρυσή Αυγή! Είναι εξωφρενικό εκεί έξω η ελληνική κοινωνία να βράζει, γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί την προδοσία της Μακεδονίας, δεν μπορεί να ζήσει με τα ασφυκτικά μνημονιακά μέτρα και αυτοί να μιλούν γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά. Να σας πω εγώ γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά, γιατί από τις ομιλίες σας και από τις πολιτικές που εφαρμόζεται οι μόνοι ευνοημένοι είστε εσείς και οι παρατρεχάμενοί σας. Αλλά ακόμη και αυτό να μην συνέβαινε, κανένας Έλληνας ποτέ δεν θα δεχτεί την εθνική ταπείνωση για την οποία είστε όλοι σας υπεύθυνοι.

Αγγελική Κ.

Ξεμπρόστιασμα “δημοκρατών” από τον Γ. Λαγό: Ψηφίζουν νόμο για να σταματήσουν την Δικαιοσύνη, καλύπτοντας τα σκάνδαλά τους! ΒΙΝΤΕΟ

Σε λίγο καιρό ο πύργος ελέγχου των Αθηνών θα κατευθύνει τα τουρκικά μαχητικά για το πώς να κινηθούν στον ελληνικό εναέριο χώρο. Μπαράζ τουρκικών προκλήσεων σημειώθηκε χθες το πρωί δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως δεν υπάρχουν φιλίες ούτε συνεργασίες με χώρες, οι οποίες παραβιάζουν την Εθνική σου κυριαρχία ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως οι μετριότητες που κυβερνούν αυτόν τον τόπο εδώ και χρόνια, δεν φοβερίζουν τον εχθρό. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η τουρκία δεν είναι οι χλιαρές δηλώσεις και οι φανφάρες υπουργών, αλλά η γλώσσα της ισχύος και αυτή δεν επιτυγχάνεται πίσω από καλογυαλισμένα γραφεία.

Κ.Κ.

Ξεκινούν νέο πογκρόμ κατά των Ελλήνων Αξιωματικών: Στα χνάρια του… Δένδια ο Σύριζα βλέπει “εστίες ακροδεξιών” στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-21-dekembriou-2018#ixzz5aJYkgSXz

Exit mobile version