Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Bloomberg: Υψηλός κίνδυνος επέλασης των Εθνικιστών στις Ευρωεκλογές!

Bloomberg: Υψηλός κίνδυνος επέλασης των Εθνικιστών στις Ευρωεκλογές!

Άρθρο περί των καθεστωτικών προκλήσεων για το 2019 δημοσίευσε εν όψει της αλλαγής του έτους ο παγκόσμιος χρηματοοικονομικός κολοσσός Bloomberg.

Μεταξύ των προκλήσεων που παραθέτει το Bloomberg είναι και οι επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου, οι οποίες χαρακτηρίζονται «ένα κρίσιμο τέστ για την δημοφιλία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και των εθνικιστών και λαϊκιστών που καταφέρονται εναντίον της».

Όπως παραδέχεται ο χρηματοοικονομικός κολοσσός απέναντι στους Εθνικιστές είναι «ένας εξασθενημένος Μακρόν και η υπό αποχώρηση Μέρκελ» και έτσι τοποθετεί τον κίνδυνο να επέλθει μια Εθνικιστική νίκη στις Ευρωεκλογές ως εξαιρετικά υψηλό.

Όπως το θέτει το Bloomberg, το σενάριο περιλαμβάνει «μεγάλη νίκη των λαϊκιστών, οι οποίοι θα κερδίσουν πολλές θέσεις στην βουλή περιορίζοντας τις νομοθετικές διεργασίες της Ε.Ε. και αυξάνοντας τις προοπτικές εθνικιστικών νικών και προώθηση της εθνικιστικής ατζέντας σε όλη την Ευρώπη».

Όντως, έχει δίκιο το Bloomberg. Αυτές είναι οι δυσοίωνες, για το καθεστώς και χαρμόσυνες για τους πολίτες, σε όλη την Ευρώπη προοπτικές. Απλώς να πούμε ως υποσημείωση σε αυτά που παρέθεσε το Bloomberg ότι οι «νομοθετικές διεργασίες της Ε.Ε.» που θα δυσχεράνουν οι Εθνικιστές Ευρωβουλευτές είναι αίσχη όπως το «Σύμφωνο Μετανάστευσης», τα «ανοιχτά σύνορα» και άλλα τέτοια αριστερίστικα νομοθετήματα, που σύντομα θα αποτελούν παρελθόν για τους αφυπνισμένους Ευρωπαίους.

Το λυκόφως της Ευρώπης των τοκογλύφων έρχεται και ξημερώνει μια νέα μέρα στην Ευρώπη των Πατρίδων και των Λαών!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bloomberg-upshlos-kindunos-epelashs-twn-ethnikistwn-stis-eurwekloges#ixzz5aJa6A5af

Exit mobile version