Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και… όμως συμβαίνει!

Και... όμως συμβαίνει!

O διάσημος και πολυτάλαντος καλλιτέχνης κ. Γιάννης Ζουγανέλης (που ενοχλείται για την παρουσία του Κινήματος στο κοινοβούλιο) σε μία από τις αποκαλυπτικές «δημοκρατικές» και ξεκάθαρα… αριστερές δράσεις του, παραδέχεται στο «zappit» ότι βιαιοπράγησε εναντίον «μετανάστη»! Ναι!

Πήγε λέει να μοιράσει σαλάτες σε «μετανάστες» και κατέληξε να πετάξει στο κεφάλι ενός «μετανάστη» μια σαλάτα.

Επίσης, διατείνεται ότι «θα μας πατήσουν στο κεφάλι μέσα στο σπίτι μας».

Δεν απορούμε βεβαίως, με το ότι ο κ.Ζουγανέλης έχει την ίδια άποψη με την πλειοψηφία των Ελλήνων, για την αχαριστία των «παρατύπων μεταναστών» και ψευδοπροσφύγων. Ούτε ότι αναγνωρίζει σε αυτούς πιθανό κίνδυνο εγκληματικών πράξεων. Όχι.

Απορούμε, γιατί ο κ.Ζουγανέλης δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με τους Χρυσαυγίτες που… γκρέμισαν χαρτόκουτα σε μια λαϊκή (με τα χαρτόκουτα να κινδυνέψουν βαρύτατα). Εκείνοι, ως γνωστόν, δεν είχαν χτυπήσει κανέναν, ούτε καν με… ζαρζαβατικά. Εδώ ο κ.Ζουγανέλης παραδέχεται μόνος του ότι πέταξε στο κεφάλι κάποιου μια σαλάτα, επειδή εκείνος, όντας προφανώς μερακλής και… γκουρμέ ήθελε «χούμους» (κρεμώδης σαλάτα, που χρησιμοποιείται στην Μέση Ανατολή ως συνοδεία του ψωμιού ή αραβικής πίτας σε ρόλο ορεκτικού. Παραδοσιακά παρασκευάζεται από ταχίνι και ρεβύθια, λεμόνι και ελαιόλαδο με την προσθήκη διάφορων καρυκευμάτων)

Απορούμε λοιπόν, (εύλογα) γιατί (παραδείγματος χάριν) δεν κινείται το διαβόητο και ανθρωπιστικά σωτήριο «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» με την… συνήθη μήνυση, εναντίον του κ.Ζουγανέλη, αφού οι δηλώσεις του προφανώς είναι τουλάχιστον «ξενοφοβικές».

Τι γίνεται βρε παιδιά; Άλλοι… κινούνται εναντίον των μεταναστών (έστω με σαλάτες) και άλλοι διώκονται;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai…-omws-sumbainei#ixzz5aJafhDyB

Exit mobile version