Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Καρακώστας: “Ο Εθνικισμός είναι η αδιαμφισβήτητη ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Ευρώπης”! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής για την αναβάθμιση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της Ε.Ε. τοποθετήθηκε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας.

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματός μας κατέστησε σαφές στον επίτροπο της Ε.Ε. Χρ. Στυλιανίδη πως ο Ελληνικός Λαός έχει βιώσει με οδυνηρό τρόπο την δήθεν «αλληλεγγύη» των Βρυξελλών, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα με πιο χαρακτηριστικό εκείνο της αδιαφορίας της Ε.Ε. απέναντι στις εντεινόμενες τουρκικές προκλήσεις και απειλές.

Ο συναγωνιστής Ε. Καρακώστας ολοκλήρωσε την ομιλία του με τα εξής: «Η Ευρώπη που εσείς οι διεθνιστές τεχνοκράτες οραματίζεστε και έχετε εν μέρει οικοδομήσει σήμερα, είναι ο εφιάλτης όλων των Ευρωπαϊκών Λαών. Η Ευρώπη όμως που επιθυμούν οι Λαοί της, από τη μια άκρη μέχρι την άλλη, θα γίνει ο δικός σας εφιάλτης και αυτό θα το διαπιστώσετε τον ερχόμενο Μάιο στις ευρωεκλογές οπότε και ο Ευρωπαϊκός Εθνικισμός θα αναδειχθεί στην αδιαμφισβήτητη ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Γηραιάς Ηπείρου»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-o-ethnikismos-einai-h-adiamfisbhthth-anerchomenh-politikh-dun#ixzz5aJbCjI2b

Exit mobile version