Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί δεν κάλεσαν σήμερα στο «Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής» την Χρυσή Αυγή;

Γιατί δεν κάλεσαν σήμερα στο «Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής» την Χρυσή Αυγή;

Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτική (ΕΣΕΠ) πραγματοποιείται σήμερα με θέμα την τουρκική προκλητικότητα. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και σε αυτήν συμμετέχουν όλα τα  κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής.

Επειδή το θέμα του «ΕΣΕΠ» είναι εξόχως σοβαρό, αξίζει να θυμηθούμε τους λόγους που επικαλείται το πολιτικό κατεστημένο για να μην προσκαλεί την Χρυσή Αυγή σε αυτήν την υποτίθεται διακομματική συνάντηση, που αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Ήταν Οκτώβριος του 2015, όταν η κυβέρνηση του Σύριζα διαπραγματευόταν ήδη με τα Σκόπια την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας που συντελείται σήμερα. Ο τότε υπουργός εξωτερικών του Σύριζα, Κοτζιάς, απέστειλε έγγραφο προς τους πολιτικούς αρχηγούς, ζητώντας τους την άποψή τους για το θέμα του ονοματολογικού.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής από βήματος Βουλής ανακοίνωσε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα, λέγοντας: «Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένη και ξεκάθαρη θέση: Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας! Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην ελληνική ιστορία, ούτε σύνθετο, παράγωγο ούτε τίποτε. Αν η Κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τέτοια λύση, μπορεί να έχει μαζί της τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα, όπως τα είχε την 14η Αυγούστου. Θα έχει, όμως, εναντίον της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού»

Ο πανικός που δημιουργήθηκε ήταν τόσο μεγάλος που οδήγησε στην αποπομπή της Χρυσής Αυγής από τις διαδικασίες του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής. Ο Κοτζιάς ισχυρίστηκε ότι το έγγραφο ήταν δήθεν… απόρρητο, κάτι που δεν ήταν αληθές και που όπως βλέπετε στο ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε, δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη που να καθιστά την επιστολή ως «απόρρητη».

Το σημαντικότερο; ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ τις προτάσεις των κομμάτων για την ονομασία των Σκοπίων, κάτι που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για την πατριδοκάπηλη ΝΔ, αν και ουσιαστικά τις γνωρίζουμε αφού πάγια θέση της ΝΔ είναι η λεγόμενη «σύνθετη ονομασία».

Η πραγματικότητα είναι ότι επειδή τα θέματα εξωτερικής πολιτικής ενδιαφέρουν εντόνως τους διεθνείς αφέντες, έπρεπε να διατηρηθεί η συνωμοσία της σιωπής εναντίον του Ελληνικού Λαού, ο οποίος δεν θα πρέπει να γνωρίζει τίποτε πριν τα γεγονότα είναι ήδη τετελεσμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προδοσία της Μακεδονίας μας, η οποία έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» για όσους δεν παρακολουθούν τα όσα κατά καιρούς αποκαλύπτει η Χρυσή Αυγή. Όπως, αντίστοιχα, ελάχιστα γνωστή είναι η αλλαγή της «θέσης της Ελλάδος», δηλαδή της θέσεως των πολιτικών αρχηγών, υπέρ της «σύνθετης ονομασίας», δηλαδή της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-den-kalesan-shmera-sto-ethniko-sumboulio-ejwterikhs-politikhs-th-chru#ixzz5aLVlSlbr

Exit mobile version