Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “Αυγή” ομολογεί την άνοδο και την ευρεία απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα

Η “Αυγή” ομολογεί την άνοδο και την ευρεία απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σήμερα το… θύμα που θα εκπροσωπήσει το εθνομηδενιστικό κόμμα στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα και δεν είναι άλλος από τον Νάσο Ηλιόπουλο που ετοιμάζεται για μια τεράστια ήττα.

Στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν και από μετρήσεις που έχουν διενεργήσει ότι η Χρυσή Αυγή ξεπερνά κατά πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων και αφού δεν βρήκαν άλλο να θυσιαστεί, ο κλήρος έπεσε τον Νάσο που θα μείνει στον… άσσο!

Το “παλτό” του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, θα προσπαθήσουν από εδώ και πέρα να το προωθήσουν όπως μπορούν τα συστημικά μέσα με πρώτη την κομματική φυλλάδα “Αυγή”.

Στο άρθρο που τιτλοφορείται “Ένας Ηλιόπουλος για δέκα Μπακογιάννηδες” ο Δημήτρης Καραμάνης στην προσπάθειά του να πείσει ότι το “παλτό” του κόμματος έχει ελπίδες, ομολογεί αβίαστα την εκρηκτική άνοδο και ευρεία απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, που καταγράφηκε πρώτη φορά με την είσοδο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο το 2010.

Ο αρθρογράφος της “Αυγής” γράφει χαρακτηριστικά: “Οι εποχές που στην πρωτεύουσα κέρδιζε το πιο ατσαλάκωτο κοστούμι των Βαλκανίων και το πιο ψηλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευρώπης τελείωσαν στην Αθήνα της κρίσης τη μέρα που οι Χρυσαυγίτες μπήκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όχι με ντου, αλλά με χιλιάδες ψήφους από τα Πατήσια, τον Κολωνό, τα Σεπόλια, τη Κυψέλη και άλλες λαϊκές περιοχές“.

Να τους επισημάνουμε πως και στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αττική, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα χιλιάδες Έλληνες θα υπερψηφίσουν τους υποψηφίους της “Ελληνικής Αυγής”, στέλνοντας το μήνυμα πως θέλουμε τις γειτονιές μας πίσω!

Διαβάστε επίσης: Χιλιάδες Εθνικιστές στην παρουσίαση των υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής: “Θέλουμε τις γειτονιές μας πίσω!” ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-augh-omologei-thn-eureia-aphchhsh-ths-chrushs-aughs-sthn-athhna#ixzz5aLc4IpRi

Exit mobile version