Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μπολσεβίκοι ομολογούν δημόσια ότι επιδιώκουν την βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μπολσεβίκοι ομολογούν δημόσια ότι επιδιώκουν την βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Ας μην ψάχνουν άδικα για “εγκληματικές οργανώσεις” μέσα στο Εθνικιστικό Κίνημα

Στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Κομμουνιστικής Επιθεώρησης υπό τον τίτλο «Βασικές Κατευθύνσεις» διαβάζουμε τα κάτωθι:

«Οι κομμουνιστές θεωρούν ανάξιο τους να κρύβουν τις απόψεις και τις προθέσεις τους. Δηλώνουν ανοιχτά ότι οι σκοποί τους μπορούν να πραγματοποιηθούν μονάχα με τη βίαιη ανατροπή όλου του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος». (Καρλ Μάρξ – Φρήντριχ Ένγκελς, Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος)

Ακόμη, στην ίδια καταχώρηση:

«Δεν ξεχνάμε ότι βασικός όρος για την διαμόρφωση του επαναστατικού κόμματος είναι η κατάχτηση της επαναστατικής θεωρίας, πράγμα που αποτελούσε επίκεντρο της προσοχής της ΙΙΙ Κομμουνιστικής Λενινιστικής Διεθνούς, την ενενηκοστή επέτειο της οποίας εορτάζουμε φέτος»

Και λίγο παρακάτω επίσης διαβάζουμε:

«Για να προβάλουμε ξεκάθαρα τον πρωτοπόρο ρόλο της εργατικής τάξης στην επαναστατική διαδικασία, σε συνθήκες που από μια σειρά δυνάμεις αμφισβητούνται τα μαρξιστικά – λενινιστικά κριτήρια για την ένταξη στην εργατική τάξη, και επομένως η ηγετική της θέση της στην πάλη για την κοινωνική πρόοδο, για την επαναστατική μετάβαση από τον καπιταλισμό στο σοσιαλισμό….Θεωρούμε αναγκαίο να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση των επαναστατικών παραδόσεων της Παρισινής Κομμούνας, της Οχτωβριανής σοσιαλιστικής επανάστασης, της Κομμουνιστικής Διεθνούς και της σοσιαλιστικής πείρας στην ΕΣΣΔ και στις υπόλοιπες χώρες»

Αυτοί λοιπόν που, επιπλέον της ξεκάθαρης διακήρυξης στο καταστατικό τους υπέρ της δικτατορία του Προλεταριάτου, συνεχίζουν και στις μέρες μας να προωθούν και να εξαγγέλλουν βίαιες επαναστατικές πρακτικές κοινωνικής ανατροπής, αυτοί, απολαμβάνουν την ασυλία των ψοφοδεών αστικών «δεξιών» – ζητωπατριωτικών  κομμάτων και την απόλυτη συνεργασία τους.

Και έρχονται όλοι αυτοί, Μπολσεβίκοι και Συνοδοιπόροι, σε απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους, να κατηγορήσουν την Χρυσή Αυγή τάχα… για κίνδυνο σε βάρος του πολιτεύματος.

Όχι λοιπόν! Εμείς δεν θα συμβάλλουμε στην ελεεινή υποκρισία της κοινοβουλευτικής συνεργασίας των ύποπτων και ξενόδουλων κομμάτων. Κομμάτων υπεύθυνων ευθέως και αμέσως ή πλαγίως και εμμέσως για την αξιοθρήνητη κατάντια της σημερινής Ελλάδος.

Δεν πρέπει να αμφιβάλλετε καθόλου : Πράγματι, όποιο πολιτικό γεγονός βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι παρά μια καλοσχεδιασμένη τακτική παραπληροφόρησης και παραπλάνησης του Λαού από την τραγική και ωμή Αλήθεια, δηλαδή ότι στην πραγματικότητα την εξουσία στην Πατρίδα μας  ασκούν από το 1974 και ένθεν, σε όλη την περίοδο της «Μεταπολίτευσης» ξενόδουλες μίζερες παρέες τοπικών «ταχατσιφλικάδων», που είναι ενεργούμενα των Διεθνών Επικυριάρχων.

Αυτοί πλουτίζουν, η χώρα εξευτελίζεται και ο λαός μας εξαθλιώνεται. Για να κρύψουν αυτή την αλήθεια, έχουν υψώσει ένα … κοινό μέτωπο απέναντι στον «κίνδυνο για την δημοκρατία»!!! Όμως αυτοί είναι ο πραγματικός Κίνδυνος για την Ελληνική Δημοκρατία, δηλαδή για το «Κράτος του Λαού των Ελλήνων».

Θέλουν να φτιάξουν μέτωπο σωτηρίας της «δημοκρατίας». Ποιας δημοκρατίας; Αυτής, των άδικων φόρων; Αυτής, της εμπαθούς μόχλευσης της δικαιοσύνης; Αυτής, της δαιμονοποίησης κάθε Ελληνικότητας; Αυτής, του διωγμού της Ορθοδοξίας; Αυτής, των χιλιάδων ροπαλοφόρων οπλισμένων αστυνομικών εναντίον της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης; Αυτής, της «αστυνομίας σκέψης» και των «εγκλημάτων γνώμης»; Αυτής της ενεχυροποίησης του Ελληνικού πλούτου για 100 χρόνια; Αυτής του στρατευμένου εθνοαποδομητικού Τύπου και των … business – “ΜΙΖΕΝΣ”;

Νομίζουν ότι όλα αυτά θα τα κρύψουν πίσω από μια μεγάλη φτιασιδωμένη κουρτίνα, αλλά γελιούνται απόλυτα. Οι εποχές των παραπετασμάτων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Οι Εθνικιστές αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε, εναντίον όλων εκείνων των ανάνδρων και ατίμων που κρατούν την εξουσία στα χέρια τους με σάπιους και χαλκευμένους εκλογικούς νόμους, που κυβερνούν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, που φυλακίζουν ηλικιωμένες που πωλούν κρεμμύδια αλλά αφήνουν χρέη κάποιων προνομιούχων χλιδάτων πορνοβοσκών να παραγράφονται, που επιτρέπουν την αδιαμαρτύρητη ισλαμοποίηση της κοινωνίας μας.

Και σε αυτό τον αγώνα, δεν μπορεί να λείπει κανείς που έχει στην καρδιά του την Ελλάδα. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα αφήσουμε να  μας παρασύρουν στον αυτό-ακρωτηριασμό μας!

Σε μια χώρα όπου σήμερα σε κάθε καφενείο, λένε τους πολιτικούς, κλέφτες, πουλημένους και προδότες, σε αυτήν την χώρα δεν μπορεί να θεωρείται «έγκλημα καθοσίωσης» η τιμητική αναφορά στην τελευταία ελπίδα του Λαού, στην τελευταία γνήσια μαζική λαϊκή δύναμη, στον Ελληνικό Στρατό.

Η Χρυσή Αυγή έχει δηλώσει ξεκάθαρα την πρόθεσή και δέσμευσή της για απόλυτα νόμιμο κοινοβουλευτικό αγώνα. Κινείται εντός κάθε κοινοβουλευτικού ορίου, προφανώς δε είναι και το μόνο κόμμα που το πράττει αυτό, αφού όλα τα άλλα έχουν με κάθε τρόπο καταχραστεί τις κανονικά απαρέγκλιτες κοινοβουλευτικές επιταγές προς ίδιο όφελος ή προς όφελος των εντολέων των.

Δεν θα αποδεχθούμε καμία κατηγορία, από όλους εκείνους που και δόλια έμπρακτα, κι όχι με τα λόγια, καταπνίγουν προκλητικά κι επιδεικτικά την λαϊκή βούληση, στρεβλώνουν δημοψηφίσματα, παίρνουν μίζες από πολυεθνικές, απαξιώνουν το Στράτευμα, συνεργούν στην διασπάθιση του κρατικού πλούτου, αγοράζουν υπερτιμημένα όπλα, διορίζουν συγγενείς, φίλους και φιλενάδες, λοιδορούν και συκοφαντούν διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και επιτρέπουν τον εποικισμό της χώρας από παράτυπους ψευδοπρόσφυγες.

Όλοι αυτοί οι σκαιοί αγύρτες και πατριδοκάπηλοι λογίζουν τους εαυτούς τους, ως «γίγαντες της δημοκρατίας», αλλά στην πραγματικότητα είναι θλιβεροί δικτατορίσκοι νάνοι, ολιγάρχες του συστηματικά οχλοποιούμενου λαού και  υποτελείς ξένων ανθελληνικών συμφερόντων.

Η Χρυσή Αυγή καλεί κάθε Έλληνα που έχει την Ελλάδα στην καρδιά του, κάθε Αληθινό Πατριώτη, κάθε πιστό στο Εθνικό Ιδεώδες και κάθε οραματιστή της Εθνικής Ανασυγκρότησης, να σταθεί μαζί μας, στις τάξεις μας.

Κανείς δεν περισσεύει αυτή την δύσκολη στιγμή για την δοκιμαζόμενη Ελλάδα μας και την επιδιωκόμενη Ευρώπη των Εθνών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-oi-mpolsebikoi-omologoun-dhmosia-oti-epidiwkoun-thn-biaih-anatro#ixzz5aM4dB2jt

Exit mobile version