Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκικές απειλές: Χτυπάμε την Αθήνα με τον νέο βαλλιστικό μας πύραυλο!

Τουρκικές απειλές: Χτυπάμε την Αθήνα με τον νέο βαλλιστικό μας πύραυλο!

Η τουρκική πολεμική βιομηχανία έχει στα σκαριά έναν νέο βαλλιστικό πύραυλο εδάφους – εδάφους τον αποκαλούμενο «Μπόρα», ο οποίος διαφημίζεται ότι έχει βεληνεκές 280 χιλιομέτρων.

Ως εδώ η είδηση μας κάνει σκεπτικούς για την καταστροφή που έχει επιφέρει στην χώρα το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο», αφού την ώρα που οι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα κάνανε τα αντισταθμιστικά οφέλη βίλες, πισίνες κι αστακούς, οι τούρκοι χτίσανε μία πολεμική βιομηχανία που έφτασε στο σημείο παρασκευής βαλλιστικών πυραύλων.

Τα τουρκικά ΜΜΕ σήμερα, λοιπόν, διαφημίζουν αυτή την νέα προσθήκη στο τουρκικό οπλοστάσιο, σημειώνοντας πως η απόσταση της κατεχόμενης Σμύρνης από την Αθήνα είναι… μόλις 230 χιλιόμετρα, υπονοώντας ότι η πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι εντός του βεληνεκούς του νέου τουρκικού πυραύλου.

Επειδή, τα τουρκικά ΜΜΕ είναι υποχείρια του Ερντογάν, είναι σαφές πως αυτά τα δημοσιεύματα που κυριαρχούν στον τουρκικό τύπο είναι κατ’ εντολή του Σουλτάνου, σε μία προσπάθεια εκφοβισμού των Αθηνών, επιχείρημα ομολογουμένως… όχι και τόσο δύσκολο αν σκεφτούμε τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε: Οι τούρκοι καταλαβαίνουν μονάχα την γλώσσα των κανονιοφόρων και αυτός είναι ο δρόμος για να σταματήσουν οι τουρκικές προκλήσεις και απειλές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkikes-apeiles-chtupame-thn-athhna-me-ton-neo-ballistiko-mas-puraulo#ixzz5aPBeWCFv

Exit mobile version