Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Αυτός ο Καμμένος θέλει να το παίξει μπροστάρτης του Έθνους και δεν μπορεί. Μια ο Ζάεφ τον ξεφτυλίζει και λέει πως του έχει εμπιστοσύνη και θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και με την δική του συμμετοχή και από την άλλη εκεί που πάει να το παίξει νταής στους τούρκους, έρχονται νέες απειλές από τον υπουργό Άμυνας της τουρκίας όπου κοινώς λένε πως αν κουνηθεί φύλλο στο Αιγαίο η απάντηση από την πλευρά των “φίλων” μας θα είναι βαρυά. Και πως πείτε μου αλήθεια να μην μας ξεφτυλίζουν έτσι όλοι οι εχθροί μας, όταν έχουν απέναντι τους τέτοιες μετριότητες όπως η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες που τους έχουν δώσει τον αέρα να κάνουν ό,τι θέλουν, να δηλώνουν ό,τι θέλουν και να μην έχουν ουδεμία επίπτωση; Μόνο με κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν.

Ν.Μ.

Ο Ευάγγελος Ζάππας και το λάβαρο του Λάμπρου Κατσώνη – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έστειλαν επιστολή τα αδέρφια μας οι Βορειοηπειρώτες πως δεν θα ανεχτούν τους τραμπουκισμούς του Ράμα, και απευθυνόμενοι και στους δικούς μας εδώ είπαν πως πρέπει το ελληνικό κράτος μπροστά σ΄ αυτήν την προκλητική υφαρπαγή των περιουσίων τους να πάρει θέση. Ποιος να πάρει θέση, και γιατί να υπερασπιστεί ό,τι ελληνικό; Οι ανθέλληνες; ή μήπως οι προκάτοχοί τους που έβαζαν καθημερινά χιλιάδες αλβανούς μέσα στην Ελλάδα και τώρα όλοι τους έχουν σηκώσει κεφάλι και θέλουν να καταπνίξουν ό,τι ελληνικό. Πρέπει να ξυπνήσουμε αδέρφια, οι Έλληνες είμαστε δυνατοί ενωμένοι και τον Αγώνα μας αξίζει να τον δώσουμε μόνο με τους Εθνικιστές. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μαριονέτες ενός συστήματος που πολεμάει χρόνια τον Ελληνισμό.

Σ.Σ.

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο δράσης της Χρυσής Αυγής για το 2019

Έχουν πάρει αέρα οι λαθρέμποροι και αραδιάζουν μύρια λαθρομεταναστών στον Ελλαδικό χώρο. Αξιοσημείωτο ότι αυτήν την φορά προσάραξε ιστιοφόρο στην Ηλεία όπου μετέφερε 35 παράνομους μετανάστες. Ναι καλά διαβάσατε ιστιοφόρο! Σε λίγο θα τους φέρνουν με κρουαζιερόπλοια και θα τους κερνάνε χαβιάρι και σαμπάνια!

Κ.Τ.

22 Δεκεμβρίου 1940: Η απελευθέρωση της Χειμάρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-23-dekembriou-2018#ixzz5aV9PxwYm

Exit mobile version