Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

Email
Share

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου μίλησε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής Αλέξανδρος Γέροντας, αναφορικά με όλα τα εθνικά θέματα, φανερώνοντας την υποκρισία και την ανθελληνική πολιτική όλων των υπόλοιπων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου».

Αρχικά, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η ανεργία μαστίζει ακόμη την ελληνική κοινωνία και στην ουσία δεν έχει μειωθεί καθώς υπάρχει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής νεολαίας το οποίο έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό, καθώς επίσης όσοι απασχολούνται δουλεύουν με καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα με 200 και 300 ευρώ.

Στην συνέχεια, ανέλυσε τον ανθελληνικό ρόλο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία σε όλα τα Εθνικά θέματα από την Βόρειο Ήπειρο και τον Κωνσταντίνο Κατσίφα έως και την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας έχει αποδείξει πως δρα εναντίον των Ελλήνων Μάλιστα τόνισε πως μόνο μια κυβέρνηση Εθνική της Χρυσής Αυγής μπορεί να υπερασπιστεί και να διεκδικήσει τα δίκαια του Ελληνισμού.

Ακολούθως, σημείωσε πως στις προσεχείς αυτοδιοίκητες εκλογές και με αφορμή την παρουσίαση των υποψηφίων για την Αττική η Χρυσή Αυγή αποσκοπεί στο να πάρει πίσω όλες τις γειτονιές των Αθηνών και του Πειραιά ώστε στην επόμενη φάση των Εθνικών εκλογών να πάρει και την Πατρίδα μας πίσω.Κλείνοντας κάλεσε τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά, να συστρατευτεί στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα και Ελευθερία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-alejandros-gerontas-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-bint1#ixzz5aVHAW4bu

Exit mobile version