Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή ακυρώνει τις μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για νομιμοποίηση των εγκλημάτων του Υπουργείου Λαθρομετανάστευσης

Η Χρυσή Αυγή ακυρώνει τις μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για νομιμοποίηση των εγκλημάτων του Υπουργείου Λαθρομετανάστευσης

Μετά την απόπειρα της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να εμποδίσει την απόδοση ποινικών ευθυνών για τις παράνομες πράξεις που τελέστηκαν στα Υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου προέβη στην εξής δήλωση:

“Κατά το άρθρο 25 παρ. 3 του Συντάγματος, «Η καταχρηστική άσκηση δικαιώματος, δεν επιτρέπεται». Η συνταγματική αυτή διάταξη, δεσμεύει και τον Νομοθέτη και τη Διοίκηση και τα Δικαστήρια. Υπεραιωνόβιος δε αρχή του δικαίου, διασαλπίζει προς πάντας που ασκούν εξουσία όρι: «Ουδείς χειριζόμενος εξουσίαν δύναται να καταχράται αυτής». («Άρχοντες ουκ οφείλουσι κακώς αποκεχράσθαι τη εξουσία αυτών»).

Με βάση αυτή την αρχήν, εκάστοτε κρατούντες διαθέτοντες περιστασιακή πλειοψηφία στη Βουλή, δεν δύνανται να καταχρώνται της νομοθετικής εξουσίας, νομιμοποιούντες παρανομίες, που ενέχουν κατάχρηση του δημοσίου χρήματος ή ύποπτες συναλλαγές ή χαριστικές πράξεις.

Επομένως η τροπολογία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, που νομιμοποιεί παρανομίες του εν λόγω Υπουργείου, καθώς και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, είναι παράνομος και άκυρος, ως απορρέουσα εκ της καταχρηστικής ασκήσεως της νομοθετικής εξουσίας. Με αυτό το σκεπτικό η Χρυσή Αυγή θα προσβάλλει την ψηφισθείσα τροπολογία ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών Αρχών και θα ζητήσει την ακύρωση αυτής.”

Διαβάστε σχετικά: Πρόκληση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ: Μπλοκάρουν την Δικαιοσύνη, νομιμοποιώντας ατασθαλίες και δαπάνες υπέρ των λαθρομεταναστών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-akurwnei-tis-methodeuseis-surizanel-gia-nomimopoihsh-twn-egkl#ixzz5aVNUia5d

Exit mobile version