Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σπάει κάθε ρεκόρ η «Πρώτη φορά αριστερά»: Μια κατάσχεση από λογαριασμό ανά λεπτό!

Αταλάντευτο ζήλο συνεχίζουν να επιδεικνύουν οι, καθ’ ομολογίαν, (αυτόκλητοι) υπέρμαχοι των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», της «προόδου» και της «κοινωνικής αλληλεγγύης της συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις κατασχέσεις, υφαρπάζοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων.

Μέσω του άγριου και επαχθούς φορομπηχτικού συστήματος, οι εκπρόσωποι της ροζ αριστεράς έχουν συνεχίζουν να απομυζούν την ελληνική κοινωνία. Εδώ και 9 έτη οι οφειλέτες του Δημοσίου έχουν αυξηθεί κατά 3 εκατομμύρια (!) και τώρα ανέρχονται στα 4,2 εκατομμύρια. Το φοροληστρικό σύστημα και συγκεκριμένα η υπερφορολόγηση είχε ως αποτέλεσμα να εκτιναχθούν κατά 188% οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στους μνημονιακούς καιρούς.

Το 2018 διενεργήθησαν 105.000 κατασχέσεις από λογαριασμούς, το οποίο σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει ότι έγιναν 52 κατασχέσεις την ώρα ή μια κατάσχεση ανά λεπτό των εργάσιμων ημερών! Το αξιοσημείωτο δε είναι πως οι κατασχέσεις δεν αφορούσαν αποκλειστικώς μεγάλες οφειλές αλλά και ευτελή χρέη (ακόμη και 500 ευρώ).

Συνολικώς τα χρέη των φορολογουμένων και των επιχειρήσεων ανέρχονται στα 103,36 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ αν προστεθούν πρόστιμα το ποσό αυτό φτάνει τα 185 δισεκατομμύρια ευρώ, επισκιάζοντας δηλαδή το ΑΕΠ της χώρας (175,5 δισ. ευρώ)!

Και όμως. Οι πολιτικοί αυτοί παλιάτσοι που έχουν βυθίσει την ελληνική κοινωνία στην ανέχεια και στην αβεβαιότητα, έχουν το θράσος να έχουν αξιώσεις και να διεκδικούν εκ νέου τη ψήφο του ελληνικού λαού με φαιδρούς λεονταρισμούς και ύφος χιλίων καρδιναλίων! Ο λαός λοιπόν ας τους αποπέμψει από τη δημόσια ζωή και ας τους στείλει να «ιδιωτεύουν». Διότι οι τύποι εκτός από ανεπαρκείς είναι και επικίνδυνοι.

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-kataschesh-to-lepto-kanei-h-eforia#ixzz5aXhnqOKd

Exit mobile version