Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Η συμφωνία των Πρεσπών έχει ξεσηκώσει τον ελληνικό λαό όπου σε όλη την επικράτεια όπου βρίσκει συριζαίο αντιδρά. Έτσι έγινε και στην Κεφαλονιά με βουλευτή του Σύριζα όπου έξω από το γραφείο της την περίμεναν οργισμένοι Έλληνες όπου μεταξύ των άλλων της φώναξαν πως είστε προδότες και ότι δεν ρωτήσατε τον λαό για την Μακεδονία. Και εκεί που η βουλευτής του Σύριζα προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα εκεί ήταν πιο έντονη έως και ειρωνική η απάντηση των διαμαρτυρόμενων πολιτών. Ούτε στην Κεφαλονιά ούτε πουθενά δεν μπορούν να σταθούν οι συριζαίοι, ας το πάρουν απόφαση πως έχουν αποτύχει και ας μας αδειάσουν την γωνιά μια ώρα αρχύτερα.

Χάρης Ν.

Η Χρυσή Αυγή ακυρώνει τις μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για νομιμοποίηση των εγκλημάτων του Υπουργείου Λαθρομετανάστευσης

Τις ημέρες που θα ψηφίζεται στην βουλή η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών θα καταφθάσει η Μέρκελ στην Ελλάδα ώστε να βάλει τον κάθε κατεργάρη υποτακτικό στον πάγκο της, προκειμένου να περάσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Κοινώς πέραν του πασιφανές ότι έρχεται να τραβήξει αυτιά το αφεντικό, στο κέντρο της Αθήνας θα υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη και περιμένουμε και μεγάλη κρατική καταστολή απέναντι στους Έλληνες, οι οποίοι είναι εναντίον της Συμφωνίας. Αυτά προς γνώση και συμόρφωση όσων νομίζουν ότι μπορούν ελεύθερα να συναθροίζονται κρατώντας την Ελληνική Σημαία και να πάνε κόντρα σε ένα ανθελληνικό κατεστήμενο.

Πέτρος Κ.

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Οι συριζαίοι αναγνωρίζουν… «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα

Ο Ηλιόπουλος που κατεβάζει ο Σύριζα στην Αθήνα, μας έδειξε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ονειρεύεται τον δήμο Αθηναίων και αν μη τι άλλο ποιους προτιμά για ψηφοφόρους του. Είπε πως η Αθήνα πρέπει να είναι περήφανη για τις μεταναστευτικές της κοινότητες και πως χρειάζεται ανθρώπους δίπλα του που θα αποτελέσουν ασπίδα προστασίας απέναντι στην ακροδεξιά. Λοιπόν, εμείς οι Αθηναίοι δεν είμαστε περήφανοι για τις λαθρομεταναστευτικές κοινότητες, ούτε είμαστε περήφανοι που δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε έξω επειδή φοβόμαστε μην μαχαιρωθούμε, μην πυροβοληθούμε, μην βιάσουν τις κόρες μας και τις γυναίκες μας όλοι αυτοί που μας φέρατε εδώ. Ούτε πρόκειται να αποτελέσουμε ασπίδα για να προστατέψουμε το απέραντο κέντρο ανομίας που δημιουργήσατε σε κάθε γειτονιά των Αθηνών. Εμείς θα είμαστε η ασπίδα απέναντι σε όλους εσάς, τους ξεπουλημένους.

Θ.Λ.

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-24-dekembriou-2018#ixzz5aYd90bYJ

Exit mobile version