Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ήττα της «πολιτικής ορθότητας» στην χώρα που γεννήθηκε: Το 52% των αμερικανών δηλώνουν ότι κουράστηκαν απ’ αυτήν!

Ανεξάρτητα από τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του νυν Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να εκλεγεί ακριβώς επειδή μπόρεσε να αφουγκραστεί και να πιάσει τον ρυθμό σκέψης τόσο του μέσου αμερικανού πολίτη όσο και της λευκής εργατικής τάξης, οι οποίοι έχουν κουραστεί από την πολυετή εισβολή της «πολιτικής ορθότητας».

Ένα τέτοιο μήνυμα στέλνει και το αποτέλεσμα πολύ πρόσφατης δημοσκόπησης, το οποίο δείχνει ότι το 52% των αμερικανών δηλώνει κουρασμένο από τις «πολιτικά ορθές» δηλώσεις, καθώς θεωρούν ότι αυτές περιορίζουν την ελευθερία έκφρασής τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, την οποία διενήργησε το ινστιτούτο Marist για λογαριασμό του ραδιοτηλεοπτικού δικτύου NPR/PBS, το 52% των ερωτηθέντων δεν επιθυμεί να γίνουν οι ΗΠΑ περισσότερο «πολιτικά ορθή» χώρα και δηλώνει «ενοχλημένο», καθώς δεν μπορεί πλέον να εκφράζεται ελεύθερα επί σειράς θεμάτων. Ιδιαίτερα υψηλό είναι το ποσοστό των Ρεπουμπλικάνων, με 75%, ενώ στους ανεξάρτητους ψηφοφόρους το ποσοστό φτάνει το 53%.

Μάλιστα, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Marist Λι Μίρινγκοφ επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αποτελεί προειδοποίηση για τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι ανέκτησαν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων τον Νοέμβριο χάρη στην στήριξη των ανεξάρτητων ψηφοφόρων.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ακόμη και στην χώρα στην οποία γεννήθηκε το αντιφυσικό και αλλοπρόσαλλο φαινόμενο της «πολιτικής ορθότητας», αποτελεί πλέον μειοψηφικό ποσοστό στις τάξεις των πολιτών των ΗΠΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/htta-ths-politikhs-orthothtas-sthn-chwra-pou-gennhthhke.-to-52-twn-amerikan#ixzz5abkQ3cXy

Exit mobile version