Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΜΟΝΟ με την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΛΑΟ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΜΟΝΟ με την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΛΑΟ!

Καθίσταται πασιφανές πλέον, πως έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία των εκλογών. Μια τελική ευθεία εντούτοις για την οποία δεν γίνεται να προβλέψουμε εάν θα είναι βραχεία ή μακρά. Το βέβαιο είναι πως μια ακόμη προεκλογική περίοδος ψεύδους και εξαπάτησης έχει ανοίξει, με τη Χρυσή Αυγή να αποτελεί ξανά τη μοναδική παραφωνία σ’ αυτό το χυδαίο θέατρο σκιών.

Οι πηχυαίοι τίτλοι των δελτίων ειδήσεων, των “ενημερωτικών” ιστοσελίδων και των ρυπαροφυλλάδων της διαπλοκής δίνουν τον τόνο: “σκληρό μπρα ντε φερ Τσίπρα-Μητσοτάκη”, “άγρια κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης”, “μετωπική σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ”, είναι οι πιο χαρακτηριστικοί εξ αυτών. Κι από κοντά τα υπόλοιπα κόμματα της ξενοκρατίας στο ρόλο του αναγκαίου για το Καθεστώς κομπάρσου, δίκην μπαλαντέρ πότε της αριστεράς και πότε της ψευτοδεξιάς. Πουθενά ωστόσο δεν θα δείτε τη Χρυσή Αυγή, όχι επειδή το Κίνημά μας επέλεξε την οδό της σιωπής αλλά διότι οι νταβατζήδες αυτού του Κράτους, το πολιτικό,οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο έχει “δημοκρατικά” επιβάλλει τη φίμωσή του.

Κατά τραγική για τους άθλιους αντιπάλους μας ειρωνεία, η πρότερη, λυσσασμένη επιταγή τους στο Λαό να “απομονωθούν οι ακραίοι, οι εθνικιστές, ακροδεξιοί και φασίστες”, έπεσε στο κενό. Μόλις λίγες ημέρες πριν η περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής σε νομούς της Μακεδονίας χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από χιλιάδες συμπατριώτες μας, παρά την πολιτική τρομοκρατία που έχει επιβάλλει το αντεθνικό Καθεστώς. Στην αντίπερα όχθη, η επίσκεψη και ομιλία του εθνικού μειοδότη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη συνοδεύτηκε από δεκάδες λεωφορεία των ΜΑΤ και μεταφερόμενων διορισμένων του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα και άλλες πόλεις για να αποφευχθεί ένα ακόμη φιάσκο της κυβέρνησης. Το οποίο φιάσκο εν τέλει δεν αποτράπηκε με τις δυνάμεις καταστολής να πρωταγωνιστούν ασκώντας βία κατά ειρηνικών διαδηλωτών που εναντιώνονται στην πολιτική ξεπουλήματος του αριστερού πρωθυπουργού και της ερυθράς συμμορίας που κυβερνά τον τόπο.

Ενώ όμως η Χρυσή Αυγή μάχεται ασυμβίβαστα κατά της συγκυβέρνησης των προδοτών εντός κοινοβουλίου αλλά και στους δρόμους της Πατρίδος όπου ο Ελληνικός Λαός διαδηλώνει με σθένος και αυταπάρνηση κατά της κόκκινης Χούντας του εθνομηδενισμού, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει κάθε μορφή αντίδρασης κατά της κυβέρνησης, αφήνοντας τους συμπατριώτες μας που ασκούν το νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους στην ειρηνική διαμαρτυρία έρμαιο στις διαθέσεις των σταλινικών πρακτικών των κυβερνώντων. Κατά τ’ άλλα, η ΝΔ επιθυμεί τάχα να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το συντομότερο δυνατό! Αλλά πως θα φύγει; Με τις προσευχές των μασονόφιλων της ψοφοδεξιάς ή με τα “είσαι πολύ γκόμενος!” που πληρωμένες θείτσες φωνάζουν στον Κούλη;

Συνεπώς, εάν υπάρχει μια πολιτική δύναμη η οποία πραγματικά επιθυμεί και με τις δυνάμεις που διαθέτει ειλικρινά μάχεται για την πτώση της Χούντας Τσίπρα-Καμμένου, αυτή είναι η Χρυσή Αυγή και μόνο. Παρά ταύτα, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που γλείφουν απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ τον Κούλη και το επιτελείο του για να βγάλουν το μεροκάματο του αυτοεξευτελισμού τους, διατείνονται δημοσίως πως “η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ όποτε έχει ανάγκη”. Διότι αυτό τους είπαν από την Πειραιώς πως πρέπει να ακούγεται για να τσιμπάνε οι αφελείς. Και τα παπαγαλάκια της ΝΔ αυτό πράττουν απαλλαγμένα από το φόβο να εκτεθούν, να πνιγούν στη λάσπη των ψευδών τους αν θέλετε, μιας και οι υπεύθυνοι της “έγκυρης και αντικειμενικής” ενημέρωσης έχουν φροντίσει να απαγορεύσουν τον αντίλογο. Και αντίλογος στη πολιτική ζωή του τόπου, τόσο προς τους προδότες της συγκυβέρνησης όσο και προς τους πρόθυμους ξενόδουλους της ΝΔ, υπάρχει νάχα από τη Χρυσή Αυγή.

Μέσα σε αυτό το εξαιρετικά νοθευμένο κλίμα μιας ψευδεπίγραφης πέρα ως πέρα “δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή ανθίσταται και αντεπιτίθεται με πείσμα. Στο πλευρό της δεν έχει εργολάβους της ενημέρωσης, ξένες πρεσβείες, μεγαλόσχημους οικονομικούς παράγοντες. Αυτούς τους έχει απέναντι. Στο πλευρό της έχει ένα Λαό ο οποίος αφυπνίζεται και αγωνίζεται κατά του επιβαλόμενου εθνομηδενισμού διατρανώνοντας με περηφάνεια την Πίστη του στις παραδοσιακές Εθνικές Αξίες και στα Ιδανικά που βάσταξαν επί σειρά αιώνων ζωντανό το Μεγάλο μας Έθνος.

Όσοι εκτιμούν πως τα πράγματα για τη χώρα πάνε καλά και πως θα πάνε καλύτερα με τα… μερεμέτια που υπόσχεται η ΝΔ, δεν έχουν παρά να τρέξουν πίσω απ’ τον Κούλη. Δικαίωμά τους να καταριούνται κατόπιν εορτής, να κλαίνε και να οδύρονται. Όσοι όμως βλέπουν την εθνική καταστροφή που ζυγώνει και θέλουν πραγματικά να θέσουν τέλος στην πορεία του εθνομηδενισμού και της εθνικής ταπείνωσης ήρθε η ώρα να συνταχθούν με το Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή, την τελευταία ελπίδα της Πατρίδας και του Λαού!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-einai-mono-me-thn-patrida-kai-to-lao#ixzz5abkmDBPy

Exit mobile version